Δ. Ελλάδα – Αρχαιρεσίες Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών

Το νέο της πενταμελές προεδρείο εξέλεξε
η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών
Δυτικής Ελλάδας (ΕΡΔΕ),
κατόπιν εκλογών που είχαν προηγηθεί

Η νέα σύνθεση του προεδρείου της ΕΡΔΕ έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Αθανάσιος Καψάλης (SV1CQK)
  • Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Μουτόπουλος (SV1RRX)
  • Γραμματέας: Κωνσταντίνος Σταμάτης (SV1DPI)
  • Ταμίας: Γεώργιος Επιτρόπου (SV1HLA)
  • Μέλος: Κωνσταντίνος Καρακώστας (SV1ETZ)

Ο Ραδιοερασιτεχνισμός αποτελεί ενασχόληση με ιστορία μεγαλύτερη από έναν αιώνα, η οποία αφοράστην επικοινωνία ανθρώπων με χρήση ασύρματων μέσων, έχοντας ως πυρήνα της την ανάγκη επικοινωνίας, πειραματισμού και προόδου της τεχνολογίας.

Οι Ραδιοερασιτέχνες, έχουν αποκτήσει νόμιμα δίπλωμα ραδιοερασιτεχνισμού και άδεια εκπομπής, τα οποία εκδίδονται από αρμόδιες αρχές.Προωθούν τόσο την τεχνική, πνευματική και κοινωνική ανύψωση των μελών τους όσο και την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και ειρήνης μεταξύ των λαών, καθώς και το πνεύμα εθελοντισμού και προσφοράς. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή τους, μέσω της διάθεσης των γνώσεων και του εξοπλισμού τους, σε καταστάσεις φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών αλλά και στην κάλυψη αναγκών επικοινωνίας κατά τη διοργάνωση αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων γεγονότων.

Εάν τα παραπάνω σας φαίνονται ενδιαφέροντα, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.sz1a.org και να έρθετε να μας γνωρίσετε στα γραφεία μας, στο Πρώην Δημοτικό Κατάστημα Καμαρούλας, κάθε Τετάρτη στις 20:00.

 


AgrinioStories