Κοσμήματα για το γραφείο: Οι στάνταρ επιλογές για όλες τις ώρες

Τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας,
αφού ενισχύουν την εικόνα της και την κάνουν πιο επιβλητική

Αναμφίβολα, λοιπόν, στον χώρο εργασίας μιας γυναίκας,
τα κοσμήματα δεν έχουν πλέον τη διάσταση ενός απλού αξεσουάρ

Παίρνουν τη διάσταση ενός όπλου
που δείχνει το στυλ της γυναίκας που τα φοράει
και την προσέγγιση που έχει στην έννοια του image

Λόγω των πολλών ωρών και των συχνά μεταβαλλόμενων ωραρίων, στη μάχη του στυλ χρειάζονται κοσμήματα που δεν θα φαίνονται παράταιρα από μία ώρα και μετά. Ας δούμε, λοιπόν, ποια στυλ κοσμημάτων είναι πιο ταιριαστά στις ώρες γραφείου, είτε αυτές είναι σταθερές είτε όχι.

  1. Σκουλαρίκια, τα απαραίτητα

Καμία από το γραφείο μας εδώ δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς σκουλαρίκια, και είμαστε σίγουρες ότι το ίδιο ισχύει και για σένα. Αν δεν εργάζεσαι σε κάποιον τομέα που απαιτείμόνο καρφωτά σκουλαρίκια (π.χ. αεροσυνοδός), κάποια λεπτά κρεμαστά σκουλαρίκια με όριο το jawlineσου είναι ιδανικά για να βγάλεις ένα 8ωρο (και βάλε).

Είτε έχεις τα μαλλιά σου ελεύθερα, είτε σε κότσο / αλογοουρά, ένα ζευγάρι λεπτά κρεμαστά σκουλαρίκια τονίζουν διακριτικά τις γωνίες σου, χωρίς υπερβολές. Μην ξεχνάς ότι κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή look, ειδικά αν είσαι σαν εμάς που τις πιο απαιτητικές μέρες χρησιμοποιούμε τα μολύβια του γραφείου για περίτεχνους κότσους.

  1. Κολιέ, τα κλασικά

Τα κοσμήματα που σίγουρα δεν έχουν εποχή είναι τα κολιέ, αφού μπορούν να στηρίξουν και να στολίσουν κάθε λαιμό. Οι όποιοι περιορισμοί εξαρτώνται από το outfitτης ημέρας, που εσύ διαλέγεις. Σίγουρα, ένα μακρύminimal κολιέ μάς λύνει τα χέρια: Στην περίπτωση που φοράμε μια μπλούζα με κλειστή λαιμόκοψη, το μακρύ κολιέ δημιουργεί μια «δεύτερη» λαιμόκοψη, που κολακεύει κάθε σιλουέτα. Αν η λαιμόκοψη που έχουμε προτιμήσει για τη μέρα μας είναι ανοιχτή, τότε δεν έχουμε παρά να κάνουμε το μακρύ κολιέ μας διπλό.

  1. Δαχτυλίδια, τα ιδιαίτερα

Πολλοί μπορούν να επισημάνουν τη χρησιμότητα των δαχτυλιδιών. Είναι ένα από τα πιο φινετσάτα κοσμήματα και δίνει στα χέρια μας μία φινέτσα. Μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορα δαχτυλίδια γυναικεία σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και να δώσουμε το δικό μας χαρακτήρα. Μπορούμε να κάνουμε μία σύνθεση με κάποια λεπτά χρυσά βεράκια, ένα μονόπετρο και ένα σεβαλιέ με κάποιο σχέδιο ή ιδιαίτερο σχήμα. Ο συνδυασμός των χρυσών με τα ασημί κοσμήματα πλέον είναι must. Έτσι και με τα δαχτυλίδια μας μπορούμε να μπλέξουμε τις αποχρώσεις και να πετύχουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *