Γιάννενα – Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Ιόνια Οδό

Ιόνια Οδός
Θανατηφόρορο τροχαίο νωρίς το πρωί,
κοντά στα διόδια Τερόβου

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που έγινε νωρίς το πρωί στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου. Ένα ζευγάρι είναι νεκρό ενώ στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τα δύο τους παιδιά που επέβαιναν στο όχημα. Ο 58χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ μετά από μηχανική βλάβη. Μαζί με την 50χρονη σύζυγό του είχαν κατέβει προκειμένου να δουν τι συμβαίνει, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς πίσω από την θέση του οδηγού.

Την ώρα εκείνη άλλο διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στις ανοιχτές πόρτες και στη συνέχεια παρέσυρε το ζευγάρι. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

Υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από Αστυνομία και Πυροσβεστική ενώ έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν άμεσα το ζευγάρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 26 και 10 ετών τα οποία βρισκόταν μέσα στο όχημα την ώρα του δυστυχήματος και φέρουν ελαφρά τραύματα.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άτομα τα οποία επίσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι που έχασε τη ζωή τους είναι Αλβανικής καταγωγής και επέστρεφε για λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

 


AgrinioStories | Πηγή