Τι θα γίνει τελικά με τη ρώσικη σαλάτα;

Τι θα γίνει τελικά με τη ρώσικη σαλάτα;
Πού θα φτάσει η τιμή της;

  • γράφει ο provocatorας

Ανάστατη είναι η παγκόσμια οικονομική κοινότητα μετά την αναγνώριση από τον Πούτιν του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Οι τιμές της ρώσικης σαλάτας έχουν ξεφύγει με αποτέλεσμα οι αγορές να μην  μπορούν να αυτορρυθμιστούν και να κινδυνεύει με κατάρρευση ο καπιταλισμός.

«Υπάρχουν φόβοι», σημειώνουν έγκυροι οικονομικοί αναλυτές της Δύσης, «ότι τις επόμενες ώρες οι τιμές του συγκεκριμένου προϊόντος ΠΟΠ της Ρωσίας, θα ξεπεράσουν ακόμα και τις ήδη αυξημένες τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου, ενώ κινδυνεύουν με πτώχευση τεράστιες πολυεθνικές αλυσίδες fast food, όπως τα Μcdonalds κ.ά. με ό,τι αυτό συνεπάγεται: Αύξηση της ανεργίας, έλλειψη πρώτων υλών κ.ο.κ.» Ήδη αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο έχουν επιβάλει στις αποθήκες της ρώσικης σαλάτας salads control.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα διεθνή funds, σε συνδυασμό με την επιλογή αρκετών να αντικαταστήσουν την παραγωγή ενέργειας από φυσικό αέριο με την ελληνική φασολάδα έχει οδηγήσει παγκοσμίως τη δέσμευση τεράστιων εκτάσεων στη μονοκαλλιέργεια φασολιών με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ελλείψεις βασικών αγροτικών προϊόντων με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στις διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων.

«Εξαιρετικής ευφυΐας τεχνολογική πρόταση για την παραγωγή φτηνής πράσινης ενέργειας», αποτελεί η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, παγκοσμίως αγνώστου υπουργού Ανάπτυξης της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες της χώρας του, «μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα εκτροπής του Αχελώου, να αγοράσουν διαδρόμους γυμναστικής για την παραγωγή οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας».

«Προτάσεις υπάρχουν», δήλωσε «για την παραγωγή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό κεφάλαιο για αρχή και… πολύ τρέξιμο».

 


AgrinioStories