Φίδια στα ποδάρια (…τα πρόστιμά μου μέσα)

Παλιά φοβόμασταν
μην πέσουν τα ντουβάρια στα κεφάλια μας.
Σήμερα φοβόμαστε να μην βγούνε τίποτα φίδια
και μας δαγκώσουν τα ποδάρια

  • γράφει ο provocatorας

 

Αδέρφια της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Αγρινίου… Κάτι μεταξύ μας τώρα… Και μην το πείτε παραπέρα, γιατί θα έχουμε άλλα.

Υπάρχει ένα οικόπεδο εκεί που ήταν παλιά οι αποθήκες του Ηλιού, το οποίο έχει γεμίσει χορτάρια, για το οποίο δεν πιστεύω να έχετε στείλει του τίποτα εντολές στους ιδιοκτήτες να πάνε να το καθαρίσουν, γιατί να είστε σίγουροι ότι… δεν θα πάνε!

Εδώ δεν πήγανε για άλλα κι άλλα, θα πάνε για τα χορτάρια;

 

 

Ούτε πρόστιμο να τους στείλετε!

Δεν θα το πληρώσουν!

Εδώ δεν πλήρωσαν άλλα κι άλλα!

 

 

Για αυτό ανασηκώστε τα μανίκια, πάρτε τα κοπτικά παραμάσχαλα και τραβάτε να το καθαρίσετε, γιατί έχει και ένα καφέ εκεί δίπλα, στο οποίο πηγαίνουμε καμιά φορά κι αράζουμε, και δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε με τις φοβίες μας.

Παλιά φοβόμασταν μην πέσουν τα ντουβάρια στα κεφάλια μας. Σήμερα φοβόμαστε να μην βγούνε τίποτα φίδια και μας δαγκώσουν τα ποδάρια… και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. (Γ@αμώ τα ιδρύματά μου, μέσα)

Μην περιμένετε, να σας το πει ο δήμαρχος. Δεν θα σας το πει! Έχει άλλη δουλειά τώρα. Εδώ και κάτι μέρες φυλάει το κοτέτσι, μη μπει καμία αλ’πού μέρα μεσημέρι και του πνίξει τίποτα όρνιθες.

Πάρτε πρωτοβουλία,  αφ εαυτού σας. Κάντε το οίκοθεν, που λέτε κι εσείς! Γιατί σ’ αυτή την πόλη… ή από φίδια θα πάμε ή από γίδια ή απ΄το καθόλου οίκοθεω.

Ναι καλά διαβάσατε: «γίδια» γράψαμε… Σαν αυτά που θα βγουν και θα βοσκήσουν στα πρανή της αερογέφυρας.

Έτσι να κάνουν, για να περάσουν από το ένα πρανές στο άλλο και θα το δεις το αυτοκίνητο, εκεί που πήγαινε για Αγρίνιο, να στέκεται ολίγον τι στρατσαπαρισμένο από την πτώση και να οραματίζεται τον κυκλικό κόμβο μπροστά στο Praktiker.

 

 

 

 

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι το Αγρίνιο δεν είναι μόνο η πλατεία Μπέλου (που την είπαν Δημοκρατίας), αλλά είναι, και η Αγία βαρβάρα, και ο Άγιος Δημήτριος, και η Ντούτσαγα (κυρίως η Ντούτσαγα), καθώς και οι άλλες γειτονιές της περιφέρειάς της.

 

 

Υ.Γ. Χορτοκόπτες όλων των πρανών ενεργοποιηθείτε.

AgrinioStories