7 Φεβρουαρίου 2023

Στο Αγρίνιο πάμε καλά… zanax και φρυγαδέλια

Πέρα από φρυγαδέλια
καταναλώνουμε
μανιωδώς αγχολυτικά και ηρεμιστικά

  • Οδυσσέας Στυλίτης – Ιδιωτικός ερευνητής.

Σε ικανοποιητικά υψηλό επίπεδο κρατιέται μέχρι στιγμής η ψυχική υγεία και ηρεμία  του μέσου Αγρινιώτη. Κι αυτό οφείλεται κυρίως στη δυτική Ιατρική και τα σκευάσματά της. Αλλά όλα θα λήξουν άδοξα αν δεν μας φέρουν ένα container μέχρι το τέλος του μήνα με τα μαγικά χαπάκια.

Σήμα κίνδυνου εξέπεμψε γνωστός φαρμακοποιός του Αγρινίου μέσω Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οι ελλείψεις στα φάρμακα πολλαπλασιάστηκαν(κυρίως τα πιο φθηνά-άλλη κουβέντα αυτή) και τον τελευταίο καιρό έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ελλείψεις σε αγχολυτικά και ηρεμιστικά φάρμακα τύπου Xanax.Όταν έχεις έναν ασθενή απέναντι σου που χρειάζεται τέτοια φάρμακα, η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να μην τα βρει ,μπορεί να του προκαλέσει μεγάλη ανασφάλεια με απρόβλεπτες συνέπειες. Στον ίδιο αλλά και στην κοινότητα, μέσω κάποιας αντίδρασης του. Από την πλευρά μας σε καθημερινή βάση όλοι οι συνάδελφοι κυριολεκτικά παρακαλάμε για ένα κουτί φάρμακο, για να εξυπηρετήσουμε, να ηρεμήσουμε, να ανακουφίσουμε τους ασθενείς μας. Δεν αρκεί όμως και ο αγώνας είναι άνισος.»

Για αυτό κυρίες Φαραμακευτικέςφέρτε μας τα φάρμακα, αλλιώς μας βλέπω σε λίγο καιρό να μεταμορφωνόμαστε σε Vikings, και να κυνηγάμε ο ένας τον άλλον με τόξα και βέλη για του πάρουμε το σκαλπ.

Θα παρακολουθώ το θέμα στενά για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

 


AgrinioStories