Μπλόκο με τρακτέρ σήμερα 6/2 στο Χαλίκι

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας:
Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή με τρακτέρ κι αγροτικά

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, προχωρά την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12 μ., σε στήσιμο μπλόκου με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στο Χαλίκι, πλησίον της Ιόνιας Οδού. Για το σκοπό αυτό θα γίνει προσυγκέντρωση στη διασταύρωση της Συκιάς (11.30 π.μ.). «Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, που βλέπουν την επιβίωσή τους να δυσκολεύει καθημερινά, σε μαζική συμμετοχή» αναφέρει η ΟΑΣ.

Για όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση σήμερα, ο Γιάννης Καρναβιάς, Α’ αντιπρόεδρος της ΟΑΣ, έκανε την παρακάτω δήλωση:«Δεν “τσιμπάμε” τις δήθεν εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ και του αρμόδιου υπουργού, που προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα και την οργή των βιοπαλαιστών παραγωγών και κτηνοτρόφων, μοιράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε αυτό το σκοπό αποσκοπούσαν και οι απανωτές επισκέψεις του υπουργού στον νομό, μένοντας πολύ μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και αγωνίες μας.

Απαιτούμε να ικανοποιηθούν άμεσα, τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων. Ότι και αν έχουμε κερδίσει ως σήμερα, μόνο με μεγάλους αγώνες, σε συντονισμό και με τους συναδέλφους μας σε όλη τη χώρα, το έχουμε καταφέρει και έτσι θα συνεχίσουμε απέναντι σε όσους μας χαϊδεύουν την πλάτη, για να κατευνάσουν την αντίδρασή μας».

 


AgrinioStories