Συνάντηση Λύρου με Σκυλακάκη

 Συνάντηση του Δήμαρχου Ι.Π Μεσολογγίου  Κώστα Λύρου
με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Κώστας Λύρος: «Με εργατικότητα, σχεδιασμό και αποφασιστική διεκδίκηση βάζουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας»

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη. Στη συνάντηση  συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και αναπτυξιακά θέματα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, οι προοπτικές που δημιουργεί για χρηματοδότηση σημαντικών έργων  που μπορούν να αναβαθμίσουν την εικόνα και να ενισχύσουν τη δυναμική της περιοχής. Έργα, που μελετά ο Δήμος  και προετοιμάζεται εντατικά για την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησης και την υλοποίηση τους.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ζητήματα οικονομικής φύσεως, που δημιουργούν τεράστια εμπόδια στην ομαλή λειτουργία του Δήμου και εν γένει στην ανάπτυξη της περιοχής. Ο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά  στον Υπουργό την πρόταση του για την ΔΕΥΑΜ και πως  θα μπορέσει να «ορθοποδήσει» η καταχρεωμένη Επιχείρηση, ώστε να κάνει μια νέα αρχή απαλλαγμένη από «βαρίδια» του παρελθόντος, για τα οποία η Δημοτική Αρχή δεν έχει καμία ευθύνη.

Ο Κώστας Λύρος δήλωσε μετά τη συνάντηση:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη για τη στενή συνεργασία που έχουμε και το ενδιαφέρον που επέδειξε στην συνάντησή μας και στις προτάσεις μας. Με εφόδια, την εργατικότητα, τον σχεδιασμό και την αποφασιστική διεκδίκηση, βάζουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη της περιοχής μας,  την  βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας».

 


AgrinioStories