Μια μοναδική βραδιά για τον Πυθαγόρα

Μοναδική βραδιά
στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ
στο αφιέρωμα στον Αγρινιώτη στιχουργό
Πυθαγόρα Παπασταματίου

 

Ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, μία συναυλία που θα μείνει στην ιστορία του Αγρινίου  καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες Αγρινιώτες που κατέκλυσαν το Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς».

“Αναφορά στoν Πυθαγόρα” ήταν ο τίτλος του αφιερώματος που ερμήνευσαν μοναδικά ο εξαιρετικός Χρήστος Παντούλας πλαισιωμένος  από τους επίσης εξαιρετικούς Ευγενία Γρέντζελου και Σωτήρη Γκεβεντζέ.

Συμμετείχαν οι καταξιωμένοι Αγρινιώτες μουσικοί :Γιώργος Σκαβάρας στις κιθάρες, Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά και στις φλoγέρες, Κωστής Πατσιαλός στα πλήκτρα, Κώστας Μανδέλος στο μπουζούκι, Κώστας Φραγκάκης στα ντραμς, Μάριος Μαρούσκος στο μπάσο.

Με την καταπληκτική της  παρουσία, την ευφράδεια λόγου και την άνεση στην ανάγνωση των κειμένων, την παρουσίαση έκανε η Έβελυν Τριανταφύλλου.

Τα κείμενα  που επιμελήθηκε ο  Λευτέρης Τηλιγάδας, παρουσίασαν πτυχές από την ζωή και την πορεία του  σπουδαίου Αγρινιώτη στιχουργού.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και ο  Δήμος Αγρινίου στηρίζοντας το σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η ΦΛΟΓΑ» είχε τοποθετήσει στην είσοδο του κινηματογράφου κουμπαρά για την ενίσχυσή του.

 


AgrinioStories