Κωνσταντάρας: Να σταματήσει ο εμπαιγμός

Κωνσταντάρας: «Το ενδεχόμενο κλείσιμο
του υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην είσοδο του Αγρινίου
και στο δρόμο προς και από το Θέρμο ολοκληρώνει
τις συνέπειες της παύσης λειτουργίας της τράπεζας στο Θέρμο»

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας,  ζητάει από το ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας να μην προχωρήσει στην κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Εθνικής Αντστλασεως στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας, γιατί, όπως αναφέρει, η επιλογή αυτή «θα υποβάλλει σε ταλαιπωρία τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής».

Ολόκληρη η επιστολή Κωνσταντάρα έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Η φημολογούμενη κατάργηση ενός ακόμη καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιτωλοακαρνανία, αποτελεί δυσάρεστη εξέλιξη και θα υποβάλλει σε ταλαιπωρία τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής.

Το ενδεχόμενο κλείσιμο του υπάρχοντος με αριθμό (600) υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην είσοδο του Αγρινίου και στο δρόμο προς και από το Θέρμο ολοκληρώνει τις καταστροφικές συνέπειες της παύσης λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας σας στο Θέρμο.

Οι δημότες του Θέρμου ως λύση ανάγκης κατέφυγαν στο εν λόγω κατάστημα, προς εξυπηρέτηση των συναλλαγών τους, χωρίς να εγκλωβίζονται εντός της πόλεως του Αγρινίου, κερδίζοντας εργατοώρες και πιο γρήγορη διεκπεραίωση.

Παρά ταύτα συνεχίζεται η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας από τις Τράπεζες και τους εκπροσώπούς τους, που εξασφάλισαν την  ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα του Ελληνικού λαού και  επιδεικνύουν μια ανάλγητη κοινωνική συμπεριφορά.

Ως δήμαρχος Θέρμου ζητώ και εκ μέρους των δημοτών μου, την διατήρηση του ανωτέρου καταστήματος, αλλιώς θα πρέπει να εξεγερθεί ολόκληρη η κοινωνία, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός και η περιφρόνηση των πολιτών ως συναλλασομένων εκ μέρους σας, αλλά να σας υπενθυμίσουμε τον εθνικό σκοπό που επιτελούσε η άλλωτε κραταιά Εθνική  Τράπεζα στους Ελλήνες και στην Εθνική μας Οικονομία.

Αναμένουμε την κατανόηση της διαμαρτυρίας μας  τόσο από την πλευρά σας ως Εθνική Τράπεζα αλλά και από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας.

Με εκτίμηση
Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ»

 


AgrinioStories