28 Σεπτεμβρίου 2022

Γαλατάς: Σύσκεψη της Συντονιστικής σήμερα 25/8

«Καλούνται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα,
καθώς και οι κάτοικοι σε έκτακτη σύσκεψη,
που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 25 Αυγούστου»

  • Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

 

 

«Φίλες και φίλοι, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, στις 13 Ιουλίου 2022, με σχετικό Δελτίο Τύπου, εκφράσαμε την έκδηλη ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό μας για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει κανένα από τα έργα αποκατάστασης της επικοινωνίας στον Εύηνο, παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, καθώς και την αγωνία και τον φόβο, μη μας «προλάβει ο καιρός» και από το φθινόπωρο ζήσουμε πάλι τα ίδια.

Με το ίδιο Δελτίο Τύπου εκφράσαμε σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την τήρηση των ανακοινωθέντων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των μελλοντικών έργων και τη διαπίστωση πως τον ερχόμενο Σεπτέμβρη δεν κρίνεται μόνο η τύχη των έργων, αλλά και η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αρμοδίων.

Φτάσαμε στα τέλη Αυγούστου και όχι μόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, αλλά σήμερα τα χαράματα κατέρρευσε και η πρόχειρη γέφυρα, οπότε πάλι ο ίδιος γολγοθάς. Για τον λόγο αυτό καλούνται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, καθώς και οι κάτοικοι σε έκτακτη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 και ώρα 19:00΄ στην πλατεία της Κοινότητας Γαλατά, με θέμα την ανταλλαγή απόψεων για την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Ο συντάκτης της πρόσκλησης, Κώστας Σακαρέλος

 


agriniostories

1 thought on “Γαλατάς: Σύσκεψη της Συντονιστικής σήμερα 25/8

  1. Πρόταση:
    Να προβάλλουνε την ταινία: “Υπάρχει και φιλότιμο”, με τον Κωνσταντάρα και να τονίσουν ειδικά το σημείο της γέφυρας!

Comments are closed.