Το Δ.Σ. του ΕΣΑ στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

  • Ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Επίσκεψη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η αγάπη και η αλληλεγγύη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Την Πέμπτη 03/02/2022 υποδεχθήκαμε τον Πρόεδρο κύριο Σωκράτη Κωστίκογλου και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δεληγιάννη, κ. Καρναβιά και κ. Καλαϊτζίδη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανέφερε ότι η συνεχής και επί πολλά έτη δράση και προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ έδωσε το κίνητρο στο σύλλογό τους να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα προγράμματα και τις μεθόδους που ακολουθούν οι θεραπευτές του κέντρου μας, για την καλύτερη δυνατή και πολύπλευρη αντιμετώπιση των Γενναίων μας Παιδιών και των οικογενειών τους.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε όλα τα τμήματα αποθεραπείας και της πρώιμης θεραπευτικής και εκπαιδευτικής παρέμβασης, έφεραν μαζί τους μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών ενισχύοντας την δράση μας για την ανακύκλωση, κατέθεσαν χρηματικό ποσό στήριξής του έργου της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και ποσό αντί στεφάνων για εκλιπόντα μέλος τους.

Ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της οικονομικής υιοθεσίας και υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι μας στον αγώνα αποκατάστασης των Γενναίων μας Παιδιών.

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. | Η Γραμματέας

    Λαμπρινή Κολοβού | Θεοδώρα Τρομπούκη