«Το Αιτωλικό» – Μνήμη Κρυσταλλίας Σούγια

Με την ορχήστρα του Γιάννη Πανουκλιά,
συνεχίζονται οι Δράσεις Πολιτισμού
του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Το Αιτωλικό»

 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Δασκάλας Κρυσταλλίας Σούγια
και στην εκπαιδευτική προσφορά της στην περιοχή.
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ
στη Δυτική Παραλία Αιτωλικού (Άγαλμα). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Δράσεων του Συλλόγου μας.

«Με την εκδήλωση τιμούμε τη μνήμη και την προσφορά της Δασκάλας Σούγια Κρυσταλλίας», αναφέρει ο ανηψιός της, Σωτήρης Μπούρος, στην προβολή της εκδήλωσης στο προφίλ του συλλόγου στα social media, «που αγάπησε το ρόλο της, τους μαθητές της και την πόλη του Αιτωλικού.

Μια εκπαιδευτικό με πάθος για τη γνώση, την αριστεία και την εκπαίδευση, που επί σειρά ετών μεταλαμπάδευε γνώση και λαχτάρα για πρόοδο σε πολλές γενιές μαθητών, που αγάπησε το Αιτωλικό χωρίς όρια, που συμμετείχε στην ομάδα εκπαιδευτικών που στήριξαν στο ξεκίνημά τους ένα σπουδαίο σχολείο, τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα και υπηρέτησε μέχρι τέλους τη δημόσια εκπαίδευση, που δεν σταματούσε να μιλάει για την αξία της εργασίας, της προσφοράς, της μόρφωσης, της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού στη ζωή των ανθρώπων.

Η εκδήλωση συμπίπτει με το ετήσιο μνημόσυνο της αγαπημένης μου Θείας και θα είναι ιδιαίτερη τιμή να σας συναντήσουμε όλους σε αυτή την όμορφη μουσική βραδιά, στο άγαλμα, δίπλα από το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αιτωλικού.

Ελάτε να προσφέρουμε ένα ποτήρι κρασί, δροσερά αναψυκτικά και μικρολιχουδιές και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και να αναλογιστούμε την αξία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στη ζωή μας.

Είμαι υπερήφανος που ήταν Θεία μου. η μνήμη, οι συμβουλές και η αγάπη της θα με συντροφεύουν πάντοτε στη ζωή μου και θα αποτελούν φάρο στο ταξίδι της δικής μου ζωής!».

 

 

Σε γενικότερη ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει:

«Μετά την παρουσίαση των παιδικών τμημάτων Χορού και Εικαστικών, καθώς και την επιτυχημένη λαογραφική εκδήλωση “Ριζικάρια”, συνεχίζουμε με ενθουσιασμό!

Η εκδήλωση που ακολουθεί θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου και θα αφορά την παρουσίαση του φετινού μας σχεδιασμού για τις πολιτιστικές μας δράσεις του καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Εκπαιδευτικού Κρυσταλλίας Σούγια- όπως και όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των Δράσεών μας.

Μείνετε συντονισμένοι – ευχόμαστε ένα όμορφο δροσερό και δημιουργικό καλοκαίρι!»


AgrinioStories