Θαύμα στο Αγρίνιο!!! Ο Μπάμπης είδε τον Αντρέα!!!

Θαύμα σου λέω, έγινε θαύμα!!!
Κλάσματα δευτερολέπτου… αλλά άλλαξε χρώματα ο ουρανός.
Εμφανίστηκε στο βάθος του ορίζοντα, ο Αντρέας!!!

  • γράφει ο provocatorας

Την ώρα που ο Τσίπρας εμφανίστηκε στο πατάρι χαιρετώντας τα πλήθη που είχαν μαζευτεί για να τον αποθεώσουν, εκεί στο βάθος, κατά τα Καραπανέικα, εμφανίστηκε ο μέγας, ο μοναδικός, ο ένας… ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Τον είδε ο Μπάμπης!!!

Ξέρω θα βγείτε τώρα και θα πείτε: μμμμ… σιγά… προβοκάτσιες…

Τι προβοκάτσιες, ρε; Ξέρει ο Μπάμπης από προβοκάτσιες; Άρχισε να αλλάζει χρώματα ο ουρανός, σου λέει!  Ευτυχώς, που είχε το κινητό μαζί του και τράβηξε φωτογραφίες, αλλιώς ούτε ο ίδιος δεν θα τον πίστευε.

Χάρη στον Μπάμπη έχουμε και τη φωτογραφία ντοκουμέντο: αλλος  είναι ο Τσίπρας και άλλος ο Παπανδρέου. Ο Τσίπρας είναι ζωντανός κι ο Παπανδρέου όραμα στο βάθος του ορίζοντα. Τι πιο ξεκάθαρο δηλαδή;

Τον μιμείται, λέει! 

Υπάρχει ρε συ είσαι Έλληνας σήμερα, που να μιμείται άλλους; Πάτε καλά;

Γιατί δηλαδή, ο Τσίπρας να μιμείται τον Ανδρέα;

Έχετε δει εσείς πότε τον Τσίπρα να χορεύει ζεϊμπέκικο; Έχει αφήσει ποτέ ο Τσίπρας την Περιστέρα για την Καλιακούδα; Για συνέλθετε!!!  Έχει ο Τσίπρας εξώγαμα; Τίποτα από αυτά!!!

Κλέβει λέει, τα συνθήματα του Αντρέα! 

Και λοιπόν; Έχουν πνευματικά δικαιώματα τα συνθήματα; Είναι σαν να μας πείτε, ότι τα δικαιώματα έχουν δικαιώματα,  Σε τι κόσμο ζείτε;

Ας υποθέσουμε ότι έχουν… Πληρώνει κανείς πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα; Υπερασπίζεται κάνεις τα δικαιώματα στην Ελλάδα;

Κάτι μειοψηφίες μόνο!!!

Βγαίνει ο Μπάμπης και λέει «Ελευθερία ή Θάνατος»  

Ωραία! Και λοιπόν; Μιμείται ο Μπάμπης τον Παλαιών Πατρών Γερμανό ή τον Παπαφλέσσα;

Που την γνωρίζουν την Ελευθερία, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός κι ο Παπαφλέσσας, δύο αιώνες και βάλε πεθαμένοι!

Ή μήπως μιμείται ο Μπάμπης τον Σεφέρη, όταν λέει: «όσο και να πιω η Ελευθερία με πληγώνει»! Άντε τώρα μην τρελαθούμε τελείως!

Ο μόνος που μιμήθηκε με επιτυχία σε αυτή τη χώρα ήταν ο Χάρρυ Κλυνν. Ουδείς μίμος μετά Χάρρυ. Τέλος!

Όσο για τα συνθήματα, ένα έχουμε να πούμε: «Εδώ και τώρα, Απαλλαγή». Απαλλαγή από τα συστήματα που παράγουν φτώχεια, υποτέλεια και απαξία. Απαλλαγή από τους υπηρέτες αυτών των συστημάτων και τους συνεργάτες τους. Κυρίως απαλλαγή από τις «παρθένες» που κυοφορούν εφιαλτικές παρθενογεννήσεις τεράτων.

Άιντε να δούμε, τι θα γίνει;

 

Υ.Γ. «Παρθένες» όλων των πολιτικών με συγχωρείτε.

AgrinioStories