Συνάντηση Λύρου με Γιάννη Καρβέλη

Στην ατζέντα της συνάντησης, Λύρου – Καρβέλη
η στελέχωση του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
και η αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου

Συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, Γιάννη Καρβέλη, στην Πάτρα, είχε σήμερα, 28 Μαρτίου 2022, ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Τη συνάντησή τους απασχόλησε, καταρχήν, το ζήτημα της επαρκούς στελέχωσης του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» καθώς και θέματα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο Κώστας Λύρος τόνισε με έμφαση ότι είναι πρωτίστης σημασίας η επαρκής στελέχωση του Νοσοκομείου της Ι.Π Μεσολογγίου για την καλύτερη περίθαλψη των ασθενών της περιοχής, ζητώντας τη συμβολή του κ.Καρβέλη στην επίλυση των προβλημάτων και των ελλείψεων που αντιμετωπίζει η Νοσηλευτική Μονάδα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μεσολογγίου, Γιώργος Παπαδόπουλος όπου συζητήθηκαν εκτενώς και ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση, την ανάπτυξη, την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου.

Στην ατζέντα της συνάντησης συζητήθηκε τέλος και η αξιοποίηση του χώρου και του κτηρίου του παλιού Νοσοκομείου «Χατζηκώστα»  βάσει και του σχεδιασμού που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Καρβέλης, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο, υποσχέθηκε τη στήριξη των προτάσεων του και δεσμεύτηκε  πως το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τις Δομές Υγείας στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου.

 


AgrinioStories