«Το κατά Ιούδα Ευαγγέλιο», του Μήτσου Κασόλα

Παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα,
«Το κατά Ιούδα Ευαγγέλιο», του Μήτσου Κασόλα,
στον ΙΑΝΟ,  από τις Εκδόσεις ΚΨΜ

Αγαπημένοι φίλοι. Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του πατέρα μου Μήτσου Κασόλα “Το κατά Ιούδα Ευαγγέλιο” από τις Εκδόσεις ΚΨΜ και θα παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη 13/12 στις 6.00 μ.μ. στον IANOS (Σταδίου 24)

Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μας που κυκλοφορεί βιβλιο του πατέρα μου, χωρίς τη μάνα μου, την Αριάδνη Κασόλα, να οργανώνει τους φίλους μας, να τους υποδέχεται, να γεμίζει το σπίτι μας με γλυκά και καλούδια για να υποδεχτεί το νέο βιβλίο της οικογένειας, να είναι στην υποδοχή των φίλων, και να κάθεται στο κοινό στελνοντας μας με το βλέμμα της την αγάπη της… Τώρα απομείναμε εγώ κι ο πατέρας μου να τα βγάλουμε πέρα αύριο χωρίς τη ζωντάνια της φυσικής παρουσίας της… Κι όμως μαζί με τη θλίψη αυτής της απώλειας εδώ και τρία χρόνια, έχω χαρά και συγκίνηση που ένα καινούργιο βιβλίο γεννήθηκε στο σπίτι μας και αύριο είναι αφορμή να ξαναβρεθούμε με φίλους σε αυτή τη γιορτή. Γιατί είναι πάντα γιορτή όταν ένα νέο βιβλίο αρχίζει τη δική του ζωή και πορεία.

Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται από τον Κωστή Καζαμιάκη, με κύριο ομιλητή το συγγραφέα του βιβλίου ενώ αποσπάσματα θα διαβάσω μαζί με την αγαπημένη φίλη Μέμη Σπυράτου.

Θα είναι χαρά μου να σας δω αύριο όσοι και όσες μπορέσετε να είστε μαζί μας.

Και για όσους φίλους στην επαρχία ή που δεν μπορεί να παρεβρεθούν δια ζώσης, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και διαδυκτιακά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο link που σας παραθέτω….ΕΔΩ

Κι όπως μας υπόσχεται ο Μήτσος Κασόλας: “όσοι διαβάσουν το Κατά Ιούδαν Ευαγγέλιο μου, θα πάνε ολοσούσμπιτοι… στον Παράδεισο… Σπεύσατε…”

 


Διαβάστε περισότερα ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
κάνοντας clik πάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί

AgrinioStories Αλιεύμετα