Ο Φαρμάκης σε έργα αποκατάστασης βλαβών

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης
σε εργολαβίες της Περιφέρειας στο Δήμο Ναυπακτίας

 

Παρεμβάσεις που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας, με στόχο την αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας, Βασίλειου Γκίζα, ο κ. Φαρμάκης παραβρέθηκε στην εγκατάσταση εργολάβου στην Τ.Κ. Ποκίστας όπου ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης των βλαβών στον οδικό άξονα ενώ επισκέφθηκε επίσης την πεζογέφυρα της περιοχής Καρελέϊκα στην οποία εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης αλλά και τις εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου Λαγκαδούλα που διέρχεται μέσα από οικισμούς της Ναυπάκτου.

 

 

«Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παρεμβάσεων στην περιοχή της Ναυπάκτου με στόχο να συμβάλλουμε στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων προσπελασιμότητας και θωράκισης της περιοχής, ειδικά μετά τις ζημιές που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία του περασμένου Δεκεμβρίου. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ενισχύσουμε τον Δήμο και να συμβάλλουμε στην εύρεση λύσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και τα περισσότερα από αυτά, είναι χρόνια. Γι’ αυτό δίνουμε έναν αγώνα διαρκείας, όλοι μαζί, ώστε να ανατάξουμε τον πανέμορφο αλλά παρατημένο τόπο μας» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται 8 ενεργές εργολαβίες στον Δήμο Ναυπακτίας και οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories