Νοσοκομείο Αγρινίου

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύεται
στο Νοσοκομείο Αγρινίου από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου
Ένα νέο, πολυήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διαχείριση τραύματος αρχίζει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026.
Την πραγματοποίηση του προγράμματος έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, Μιχαήλ Σερασκέρης. Όπως ανέφερε, η δράση έρχεται σε συνέχεια της ημερίδας που είχε πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο στις 29 Μαΐου και συνεχίζει τη συνεργασία της Χειρουργικής Κλινικής με ανθρώπους από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στο Αγρίνιο επιστρέφει ο καθηγητής Χειρουργικής Παντελεήμων Βασιλείου μαζί με την εκπαιδευτική του ομάδα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διασώστες, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στην αντιμετώπιση περιστατικών τραύματος και στις ενέργειες που απαιτούνται όταν κάθε λεπτό έχει σημασία.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, Χειρουργός τραύματος
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Παθολόγος ΜΕΘ
ΛΥΣΣΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Πλαστικός Έγκαυμα
ΚΑΡΑΜΑΝΗ-ΠΛΟΥΜΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Χειρουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, Χειρουργός
ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Χ/ΟΣ τραύματος
ΣΦΕΤΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Paramedic
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ Διασώστης
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, με συντονιστή τον διευθυντή Βασίλειο Καλλιακμάνη και διευθυντή τον Χρήστο Μπαρτζώκα.

Ταυτότητα εκπαίδευσης
Διοργάνωση: Χειρουργική Κλινική Νοσοκομείου Αγρινίου.
Τίτλος: «Course για τη Διαχείριση Τραύματος».
Χαρακτήρας: Πολυήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διασώστες.
Ημερομηνία: Από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου 2026.
Χώρος: Νοσοκομείο Αγρινίου.
Διεύθυνση: 3ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αγρινίου–Αντιρρίου, Αγρίνιο.


