Αράχωβα Ναυπακτίας | 8/9 | Θρησκευτική πανήγυρη κι Αντάμωμα



Δήμος Ναυπακτίας

Θρησκευτική πανήγυρη και ζωντανή παράδοση
συναντούν κατοίκους και επισκέπτες
στην ορεινή Αράχωβα Ναυπακτίας φέτος ξανά


Παραδοσιακό πανηγύρι με ζωντανή μουσική και τοπικά εδέσματα θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026 στο εξωκκλήσι της Παναούλας, στην Αράχωβα Ναυπακτίας.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει τη Δευτέρα, στις 6:00 μ.μ., με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. Το πρωί της Τρίτης, από τις 7:30 π.μ. έως τις 10:00 π.μ., θα τελεστούν ο Όρθρος, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Αρτοκλασία. Θα ακολουθήσουν θείο κήρυγμα και περιφορά της ιερής εικόνας της Παναγίας.

Η γιορτή θα συνεχιστεί στις 9:00 μ.μ. με παραδοσιακό πανηγύρι, ζωντανή ορχήστρα και εδέσματα. Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετέχουν η Αγγελική Ζάχαρη και ο Λάμπρος Στασινός στο τραγούδι, καθώς και ο Γιάννης Κοτρώτσος στο κλαρίνο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

Ταυτότητα Πανηγυριού

Διοργάνωση: Δήμος Ναυπακτίας,
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι».
Τίτλος: «Πανήγυρις Εξωκκλησίου Παναούλας – Παραδοσιακό Πανηγύρι».
Χαρακτήρας: Θρησκευτική και παραδοσιακή πολιτιστική εκδήλωση.
Ημερομηνία: Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Χώρος: Εξωκκλήσι Παναούλας, Αράχωβα Ναυπακτίας
Διεύθυνση: Αράχωβα Ναυπακτίας
Επικοινωνία και κρατήσεις θέσεων: 694 328 3822

 

 

Περισσότερα από AgrinioStories

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης | 8/9 | Γυναικείες Αφηγήσεις

Ελληνίς | 8/9 | Minions & Τέρατα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *