Μεσολόγγι – Συνάντηση φορέων για τη Μαρίνα

Μεσολόγγι – Συνάντηση του Εμποροβιομηχανικού
με φορείς της πόλης για τη Μαρίνα Μεσολογγίου

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς της πόλης την Τρίτη, 13 Ιουνίου στα γραφεία του Συλλόγου, με θέμα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη Μαρίνα Μεσολογγίου.

Τη σύσκεψη κάλεσε ο πρώην δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και νυν υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ. Παναγιώτης Κατσούλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κυτάγια και Βασίλη Μπρούμα.

Εκ μέρους του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου παρόντες ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, ο οικονομικός επόπτης Θωμάς Καραγιάννης και ο υπεύθυνος Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννης Χαλαζιάς. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Μεσολογγίου εκπροσώπησε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Αθανάσιος Τσοκάντας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για την παράταση που δόθηκε πρόσφατα από τη Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής στην εταιρία «ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Α.Ε.» για την ολοκλήρωση των έργων του Τουριστικού Λιμένα Μεσολογγίου έως το τέλος του 2025, ενώ συζητήθηκαν, επίσης, οι αναπτυξιακές προοπτικές του έργου.

 

 

 


AgrinioStories