Μεσολόγγι – Συνάντηση ΕΣΜεσ με Θανάση Λύρο

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου
πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο
δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Αθανάσιο Λύρο,
στα γραφεία του Συλλόγου, τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου.

Ο κ. Λύρος συνοδεύονταν από αντιπροσωπεία υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ανάπτυξη για Όλους».

Η συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα έπειτα από πρωτοβουλία του συνδυασμού «Ανάπτυξη για Όλους», είχε ως αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και επιχειρηματίες της πόλης μας, καθώς και τα πάγια αιτήματά τους προς τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Πασιόπουλος ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Αθ. Λύρο για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής, όπως είναι η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου, την εξέλιξη του έργου «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου» (Open Mall), ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης με προεξέχοντα τη μαρίνα Μεσολογγίου και τη γενικότερη εκμετάλλευση του λιμανιού, καθώς και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα σχετικά με την καθαριότητα, την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον επαρκή φωτισμό των εμπορικών δρόμων.

Από την πλευρά του ο κ. Αθ. Λύρος ανέφερε ότι ο συνδυασμός του θέτει ως βασικό αναπτυξιακό άξονα την τουριστική προβολή της περιοχής μας και τη δημιουργία υποδομών για την προσέλκυση επισκεπτών, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να δοθεί μια μόνιμη λύση στο φλέγον ζήτημα των απορριμμάτων.

Στο κλείσιμο της συνάντησης ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ευχαρίστησε τον υποψήφιο δήμαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ίδιο και στα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού «Ανάπτυξη για Όλους» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 


AgrinioStories