ΚΚ Αγρινίου – Δωρεάν ιατρικές μετρήσεις σήμερα

Σήμερα και αύριο 30 και 31/5 δωρεάν μετρήσεις
δείκτη μάζας σώματος, αρτηριακής πίεσης,
σακχάρου, ολικής χοληστερίνης, σφίξεων
και κορεσμού οξυγόνου στο κέντρο Κοινότητας Αγρινίου

Στα πλαίσια του προγράμματος «Διατροφή και Υγεία»που υλοποιούν οι ΤΟΜΥ Αγρινίου σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές(Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Φαρμακείο) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, θα διενεργηθούν δωρεάν μετρήσεις δείκτη μάζας σώματος, αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, ολικής χοληστερίνης, σφίξεων και κορεσμού οξυγόνου και την επόμενη εβδομάδα στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν:

  •  -Την Δευτέρα 30/5/2022 και Τρίτη 31/5/2022 στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στην οδό Γληνού 1,ώρα 9:00-12:00, έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους.
  • -Από Τετάρτη 1/6/2022 έως Παρασκευή 3/6/2022 στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στον παράδρομο της Εθνικής οδού Αγρινίου-Ιωαννίνων,ώρα 9:00-12:00, έχοντας επίσης μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα διατροφής και παχυσαρκίας, που τόσο έχουν επηρεαστεί από την Πανδημία. Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι ένα υγιές βάρος και μια βασική διατροφή που θα μας στηρίζει στην καθημερινότητα, δίνοντάς μας ευεξία και ενέργεια.

 


AgrinioStories