Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου

Εγκαινιάστηκε και φέτος
η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου

Πλημμύρισαν χρώματα με τις όμορφες δημιουργίες μικρών και μεγάλων μαθητών οι χώροι της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην καθιερωμένη έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου.

Στην έκθεση που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου με μεγάλη συμμετοχή κοινού, το παρών έδωσε η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΑ κα Μαρία Παπαγεωργίου. Η κα Παπαγεωργίου ξεναγήθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Χρήστο Γαρουφαλή στα έργα της έκθεσης συγχαίροντας τους δασκάλους για την ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται στο Εικαστικό Εργαστήρι και για το σπουδαίο καλλιτεχνικό αλλά και εκπαιδευτικό τους έργο.

Παρόντες και οι διδάσκοντες εικαστικοί: Γιακουμάτου Στ. (κεραμική), Ζαχρήστος Θ. (φωτογραφία), Μαχαλιώτη Μαρ. (παιδική ζωγραφική), Ναστούλης Αντ. (αγιογραφία, ζωγραφική), Παπακωνσταντίνου Γεώρ. (κόμικς), Παπατρέχας Δημ. (ζωγραφική ενηλίκων & προετοιμασία ΑΣΚΤ), Στούμπος Δημ. (ζωγραφική εφήβων), Στυλιαρά Σ. (προετοιμασία αρχιτεκτονικού σχεδίου) και Τσιρώνη Σπυρ. (αγιογραφία).

Στην έκθεση ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει δημιουργίες έργων ζωγραφικής, κεραμικής, αγιογραφίας, κόμικς, φωτογραφίας καθώς και εργασίες από τα εντατικά τμήματα προετοιμασίας για Αρχιτεκτονική και Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

  • Διάρκεια έκθεσης: έως 22 Οκτωβρίου 2023.
  • Ώρες επισκέψεων: Δευ – Σαβ  10 πμ – 1 μμ & 6 – 9 μμ., Κυρ 11 πμ – 1 μμ & 6 – 9 μμ.

 

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι στο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα: ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, αγιογραφίας και κόμικς για παιδιά από Α’ Δημοτικού, εφήβους και ενήλικες, καθώς και τα εντατικά τμήματα για αρχιτεκτονικό σχέδιο και ΑΣΚΤ.

  • Έναρξη μαθημάτων: από 2 Οκτωβρίου.
  • Πληροφορίες – εγγραφές: στον χώρο της έκθεσης και Παπαστράτου 83, Αγρίνιο.
  • Καθημερινά: 5,30 – 8,30 μμ, τηλ. 26410 48372, e-mail: eikastiko@agrinio.gr

 

 

 


AgrinioStories