Η ΕφΣυν για την παραίτηση της Διευθύντριας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου

«Αρνητικός πρωταγωνιστής του καταρρέοντος ΕΣΥ
αναδεικνύεται το νοσοκομείο Αγρινίου […]
Αιχμηρή ανακοίνωση
της Δημοτικής παράταξης Ανυπότακτο Αγρίνιο»

Στην έβδομη σελίδα της σημερινής έκδοσης της Εφημερίδας των Συντακτών και στη στήλη «Πολιτικά παρασκήνια» υπάρχει ένα σχόλιο του Γ.Κ., το οποίο αφορά στην παραίτηση της διευθύντριας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου κυρίας Εύας Μιχαηλίδου. Σε αυτό αναφέρεται εκτός των άλλων ότι η «εξέλιξη αυτή είναι μεγάλη επιτυχία όσων εντός νοσοκομείου είχαν ξεβολευτεί από την παρουσία της».

«Δεν μας εκπλήσσει» συνεχίζει και καταλήγει το σχόλιο «που η μόνη δημόσια αντίδραση στην εξέλιξη ήταν η αιχμηρή ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης Ανυπότακτο Αγρίνιο. Επιφυλασσόμαστε για συνέχεια στο ρεπορτάζ.»

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο:

«Αρνητικός πρωταγωνιστής του καταρρέοντος ΕΣΥ αναδεικνύεται το νοσοκομείο Αγρινίου. 

»Την περασμένη Δευτέρα γράψαμε για τους ακτινολόγους του νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας που “εντέλλονται” να καλύψουν θέσεις στο νοσοκομείο της Άρτας. Πριν από δύο χρόνια είχε προκαλέσει σοκ το εύρημα ότι από όσους ασθενείς covid εισάγονται στην εντατική του νοσοκομείου Αγρινίου oύτε ένας δεν έβγαινε ζωντανός. Tους τελευταίους επτά μήνες αυτή η μακάβρια ρουτίνα άλλαξε με επικεφαλής την Εύα Μιχαηλίδου που κυριολεκτικά εγκαταστάθηκε στη ΜΕΘ, φροντίζοντας όλοι οι ασθενείς να βγαίνουν από αυτήν ζωντανοί.

Την περασμένη Δευτέρα η αφοσιωμένη επιστήμονας αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Το νοσοκομείο θα μείνει χωρίς ΜΕΘ και οι ασθενείς που την έχουν ανάγκη θα ξαπωστέλνονται στην Πάτρα ή στο Ρίο. Βολική εξέλιξη και μεγάλη επιτυχία όλων όσων εντός νοσοκομείου είχαν ξεβολευτεί από την παρουσία της. Δεν μας εκπλήσσει που η μόνη δημόσια αντίδραση στην εξέλιξη ήταν η αιχμηρή ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης Ανυπότακτο Αγρίνιο. Επιφυλασσόμαστε για συνέχεια στο ρεπορτάζ».

 

 


Τα ενυπόγραφα άρθρα που αναδημοσιεύουμε εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories