ΧΥΤΑ Μεσολογγίου – «Έπεσαν» 600 χιλιάρικα

«Έπεσαν» οι υπογραφές
Εκταμιεύονται τα χρήματα για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ
Ευχαριστίες Κώστα Λύρου
σε όσους ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του Δήμου

 Υπογράφτηκε από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα η  σχετική απόφαση για τη χρηματοδότηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το  ποσό 600 χιλιάδων ευρώγια τα έργα αποκατάστασης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα, ημέρα δικαίωσης ενός αγώνα που κράτησε πολλούς μήνες.

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη διότι με την Κυβερνητική δέσμευση που γίνεται πράξη ο Δήμος μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα απαλλαχθεί οριστικά και αμετάκλητα από έναν προβληματικό ΧΥΤΑ.  Επιπροσθέτως και  σε συνάρτηση με τον ευρύτερο σχεδιασμό μας  και την ανακύκλωση,  ο Δήμος μας πλέον εκσυγχρονίζεται και θα αποκτήσει για πρώτη φορά  μια σωστή και ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων

Τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, με την ίδια επιτυχία, χωρίς την πολύτιμη αρωγή του Αν. Υπουργού, Στέλιου Πέτσα αλλά και τη συνδρομή των τοπικών μας Βουλευτών, Κώστα Καραγκούνη και Μάριου Σαλμά.

Ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του Δήμου μας  συνδράμοντας ουσιαστικά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τα αναγκαία έργα στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου.

Βοήθησαν, έτσι, στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών έναντι του Κράτους και το σημαντικότερο στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας των πολιτών μας».

 


AgrinioStories