Χωρίς μετεγγραφή οι φοιτητές Αειφορικής Γεωργίας Αγρινίου

Χωρίς δυνατότητα μετεγγραφής,
όσοι φοιτούν στο τμήμα Αειφορικής Γεωργίας στο Αγρίνιο

Καθορίστηκε, με απόφαση την οποία υπέγραψε  ο υπηρεσιακός υπουργός Παιδείας Χρ. Κίττας,  η αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 , μετά από σχετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε τους πίνακες με τα αντίστοιχα και τα μη αντιστοιχα τμήματα των ΑΕΙ για το Ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024

Με βάσει τις  αντιστοιχίες των τμημάτων δίνεται η δυνατότητα  στους φοιτητές να κάνουν αίτηση μετεγγραφής για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Επιπλέον οι φοιτητές  93 τμημάτων δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα, αφού τα τμήματά τους δεν έχουν αντιστοιχίες. Ανάμεσα σ’ αυτά βρίσκεται και το τμήμα Αειφορικής Γεωργίας του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκεται στο Αγρίνιο

Σημειώνεται ότι η Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης  ισχύει μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και αφορά στον καθορισμό της αντιστοιχίας Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών αποκλειστικά για την διαδικασία των μετεγγραφών ενώ σε καμία περίπτωση δεν αφορά στον καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

 

Πηγή

AgrinioStories