Αιτωλ/νία – Έργα σε τμήματα Εθνικών Οδών

Περιορισμός πλάτους και επιβολή περιορισμών ταχύτητας
στε τμήματα των Εθνικών Οδών
Αμφιλοχίας – Λευκάδας και Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, κ. Δημήτρη Γαλαζούλα, που δόθηκε στη δημοσιότητα εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδας, που ξεκινάει από την Αμφιλοχία μέχρι και το 17ο χιλιόμετρο περίπου (χ/θ 0+001 έως και την χ/θ 16+850) στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση σήμανσης & ασφάλισης εθνικού οδικού δικτυού Π.Ε. Αιτωλ/νιας».

Συγκεκριμένα, η απόφαση προβλέπει τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας όλων των οχημάτων που κυκλοφορούν στο παραπάνω τμήμα της Ε55 προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων στηθαίων κατά μήκος  της οδού, καθώς και εργασίες διαγράμμισης.

Οι εργασίες αυτές θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 18/07/2022 έως και την Τρίτη 18/10/2022, κατά τις ώρες από 07:00΄ το πρωί έως 7:00΄το βράδυ. Μετά το πέρας των εργασιών το ανωτέρω τμήμα της Ε.Ο. θα δίδεται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Ακόμη, στη δημοσιότητα δόθηκε απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στα πλαίσια του ίδιου έργου («Συντήρηση σήμανσης & ασφάλισης εθνικού οδικού δικτυού Π.Ε. Αιτωλ/νιας»), οι οποίες προβλέπουν επίσης τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας όλων των οχημάτων που κυκλοφορούν στο τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από το 99 χιλιόμετρο έως το 139, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων στηθαίων κατά μήκος  της οδού, καθώς και εργασίες διαγράμμισης.

Και αυτές οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 18/07/2022 έως και την Τρίτη 18/10/2022, από τις 07:00΄ το πρωί έως τις 7:00΄το απόγευμα και θα δίνεται ξανά στην κυκλοφορία μετά το τέλος των εργασιών.

 


AgrinioStories