Καλλιτεχνοχώρι – Ο ετήσιος χορός

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός
και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου  Καλλιτεχνοχώρι

 

Την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024
στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα

 

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου  Καλλιτεχνοχώρι , την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στη Μουσική Σκηνή Ανδρομέδα . Η πίτα  είχε 2 φλουριά το πρώτο βρέθηκε στο κομμάτι του συλλόγου και το δεύτερο σην κα Αγγελική Δόνου!!!!

Τον χορό μας άνοιξε η πρόεδρος από το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΩΡΙ  Τσιρώνη Μαρία ,υπεύθυνη των τμημάτων θεάτρου(προσχολικής ,παιδικό ,εφηβικό ,ενηλίκων ΠΡΟΖΑΚ)  και μουσικής, μ ένα σύντομα καλωσόρισμα γα τη νέα χρονιά και για  την κοπή της πίτας , μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Φούκα υπεύθυνο μαέστρο της χορωδίας μας( ΜΕΛΟΕΣΣΑ) και μουσικών τμημάτων, την Γενική Γραμματέα  κ.Κατερίνα Μπιλίνη υπεύθυνη των εικαστικών τμημάτων , τους συνεργάτες μας κ.Γιάννη Λαζούρα ,υπεύθυνο καθηγητή στα τμήματα κιθάρας και την κα Αγγελική Δόνου ,υπεύθυνη στην προσχολική ηλικία στο τμήμα της ζωγραφικής !!!!

Στη συνέχεια  οι νεαροί μουσικοί ,Δημήτρης Σκόνδρας (Ακκορντεόν ), Δημήτρης Λανόπουλος (Ακκορντεόν) , Γεωργία Μηλιώνη (Ακκορντεόν),Ελευθερία Ντόβα (φλάουτο), Αλεξάνδρα Κατσιπάνου (τσέλο),  έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα για το ξεκίνημα μιας υπέροχης μουσικής βραδιάς, γεμάτη κέφι και χορό.

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΧΏΡΙ ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση,την Ανδρομέδα  και από καρδιάς εύχεται υγεία χαρά και ευτυχία .

 

Διαβάστε περισσότερα
με click στο Posted in Αγρίνιο