Αγρινιο – Εγκαίνια της “Αγριωνίδας Γαίας”

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου
τα Εγκαίνια των νέων γραφείων της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία”

Σε χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία” στο πρώτο όροφο του κτιρίου (πάνω από τα ΚΑΠΗ) οδός Ιωάννου Βραχωρίτη Άγιος Δημήτριος.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γ.Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ.Λ.Δημητρογιάννης, η υποψήφια Βουλευτής κα.Χ.Σταρακά, εκπρόσωποι Θεσμικών φορέων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και φίλοι.

Η πρόεδρος κα Βίκυ Αγγέλη ανέφερε στο λόγο της τους σημαντικούς σταθμούς της “Αγριωνίς Γαία” μετά τον αγώνα της συγκρότησης της, το πρώτο Τουριστικό Ημερολόγιο και την σύνθεση του για το καλύτερο αποτέλεσμα, Τα δωρεάν ημερολόγια στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγρινίου και την υπόσχεση που έδωσε και πραγματοποίησε πολύ σύντομα με την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, βιβλία για να εμπλουτίσουν τις βιβλιοθήκες των σχολείων αλλά και να ενημερωθούν για το Περιβάλλον.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο τους Βουλευτές και τον Περιφερειάρχη για την στήριξη τους και τον πρόεδρο του ΚΟΙ.ΠΑ  κ.Γ.Βασιλείου για την παραχώρηση του χώρου για να μπορούν να έχουν σήμερα “το σπίτι τους οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι Δήμου Αγρινίου.

 

 


AgrinioStories