Αγρίνιο – Ασφαλτόστρωση στην οδό Αγ. Σικελιανού

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης
στην οδό Αγγέλου Σικελιανού, στα όρια του Άγιου  Κωνσταντίνου

Με την ασφαλτόστρωση ολοκληρώνεται μια σημαντική παρέμβαση που περιλάμβανε  τοποθέτηση αγωγών  ύδρευσης  για την αντιμετώπιση του σοβαρού  προβλήματος  υδροδότησης του Αγίου Κωνσταντίνου και  κατασκευή έργων  διευθέτησης όμβριων υδάτων   με στόχο τη μείωση των επιπτώσεων των πλημμυρικών φαινομένων.

 

 

 

 

 

Οι κάτοικοι, κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας. Με την ολοκλήρωση του έργου  αντιμετωπίζονται τα πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και  είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που εκτελούνται:

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με ένα έργο που  προστατεύει τις ιδιοκτησίες των πολιτών και  βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υποδομών του Δήμου Αγρινίου.  Με την ασφαλτόστρωση παραδίδουμε ένα ακόμη ουσιαστικό έργο υποδομής στους συμπολίτες μας. Προτεραιότητα μας παραμένει η υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην προάσπιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

 


AgrinioStories