Μεσολόγγι: «Δεν έχουμε ούτε για φωτοτυπικό…»

Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου:
«Δεν έχουμε λεφτά ούτε για σέρβις στο φωτοτυπικό…»

«Θα θέλαμε να “ευχαριστήσουμε” τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου», αναφέρει ειρωνική ανάρτηση στο προφίλ του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω «και κυρίως κάποια μέλη της επιτροπής που είναι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και διευθυντές σχολείων για την μεγάλη τακτική επιχορήγηση που μας κατένειμαν».

Και συνεχίζει:

«Είμαστε σίγουροι ότι με τα 600€ για το Α΄ τρίμηνο του έτους θα καλύψουμε όλες τις λειτουργικές δαπάνες του σχολείου και ενδεχόμενα να περισσέψουν χρήματα ώστε την επομένη φορά να δοθούν σε όσους χρησιμοποιούν μαθητές και γονείς για να πάρουν περισσότερα χρήματα χωρίς να δέχονται και να ελεγχθούν για αυτά.

Στο μεταξύ το αίτημα μας εδώ και ένα χρόνο για παραχώρηση αποθήκης σε δημόσιο κτίριο (στο σχολείο μας) που χρησιμοποιεί ιδιωτικός σύλλογος παρανόμως για να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα θα υλοποιηθεί;

ΥΣ. Έτσι ενημερωτικά το φωτοτυπικό μηχάνημα του σχολείου , το οποίο θα «μαλώσουμε γιατί θέλει επισκευή» που προέρχεται από ΔΩΡΕΑ ( όχι με χρήματα του δήμου , όχι από το υπουργείο) μετά από 6 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας θέλει το καθιερωμένο σέρβις (ανακατασκευή στην ουσία) και το κόστος των 300€ συν ΦΠΑ θα το πληρώσουμε όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Μέχρι τότε μην περιμένετε τον ετήσιο απολογισμό διότι δεν έχουμε να φωτοτυπήσουμε τα αντίγραφα για το αρχείο μας.»

 


AgrinioStories