Π.Μ.Σ. «Το Αιτωλικό» – Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο πολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος
«Το Αιτωλικό»
κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Για μια νέα χρονιά, με ευτυχισμένες μέρες με υγεία,
δημιουργικές και ειρηνικές, γεμάτες δράσεις Πολιτισμού!

 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024
Στο Κτίριο του Συλλόγου
Όπισθεν πρώην Δημαρχείου Αιτωλικού

 

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 7 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα προσφέρονται αναψυκτικά και καφές και θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο του Συλλόγου μας – όπισθεν πρώην Δημαρχείου Αιτωλικού. Φέτος μάλιστα, με την ευγενική κίνηση-προσφορά του μέλους του Συλλόγου, Σωτήρη Μπούρου, το φλουρί θα συνοδεύεται απο 500 ευρώ και αν μαζευτούν περισσότερα απο 100 άτομα το φλουρί θα είναι 1.000 ευρώ.

«Ελάτε να γεμίσουμε τα γραφεία του συλλόγου μας,», αναφέρει ο Σύλλογος, «να χαρούμε, να γελάσουμε, να θέσουμε νέους στόχους, να ανταλλάξουμε ευχές. Η δύναμη του συλλόγου μας είναι η αγάπη μας για το Αιτωλικό, για το συνάνθρωπο μας, η αλληλεγγύη που επιδεικνύουμε με ανιδιοτέλεια στη βάση του εθελοντισμού! Η αγκαλιά μας χωράει όλους όσους αγαπούν τον τόπο και θέλουν να αλλάξει προς το καλύτερο!

Θα τα πούμε εκεί!

Εκτός από το μεγάλο δώρο λοιπόν του νικητή του φλουριού, που είναι μια οικονομική ενίσχυση σε όποιον το κερδίσει η προσφορά του Σωτήρη δε σταματάει μόνο σε αυτό. Στην εκδήλωση θα υπάρχει μπουφές και ζωντανή ορχήστρα!

Η ανιδιοτελής αγάπη του Σωτήρη για τον τόπο του και η συνεχής προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα -όχι μονο του Συλλόγου μας- αλλά και ευρύτερα ενισχύει τις δυνάμεις μας να συνεχίζουμε εθελοντικά για το καλύτερο μέλλον και το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας και της περιοχής μας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά, να δώσει σε όλους ευτυχισμένες μέρες με υγεία, δημιουργικές και ειρηνικές, γεμάτες δράσεις Πολιτισμού!»

 

 

Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα Ατζέντα
με click πάνω στην κάρτα που ακολουθεί
ή στο Posted in Ατζέντα