Εργ. Νοσοκ. Μεσολογγίου: «Εύγε κ. Σερασκέρη…»

Αντιδρά ο Συλλόγος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου
για μετακίνηση νοσηλεύτριας από στη μονάδα του Αγρινίου

«Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/02 ήρθε στο Νοσοκομείο μας μετακίνηση συναδέλφου Νοσηλεύτριας Τ.Ε. από την κλινική COVID -19 που εργάζεται, στο Νοσοκομείο Αγρινίου, για να ασκήσει εκεί διοικητικά καθήκοντα!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συλλόγος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για να καλυφθούν έκτακτες υπηρεισάκες ανάγκες, σύμφωνα με τη διοίκηση. Μάλιστα η απόφαση αυτή έχει ισχύ από την επόμενη εργάσιμη, αναφέρει στη συνέχεια ο Σύλλογος.

Όπως υποστηρίζεται αμέσως μετά, «Αυτή η απόφαση μετακίνησης έγινε:

    • Χωρίς να ζητηθεί η γνώμη της υπηρεσίας που ανήκει η Νοσηλεύτρια . Ίσως γιατί προηγούμενη αίτηση της είχε αρνητική εισήγηση λόγω των αναγκών που υπάρχουν.
    • Για μια νοσηλεύτρια Τ.Ε. ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ από ένα τμήμα covid που ήδη έχει απώλειες λόγω αναστολών !!!!
    • Για μια Νοσηλευτική μονάδα( του Αγρινίου) που έχει τόσο διοικητικούς υπάλληλους όσο και νοσηλευτές που θα μπορούσαν να καλύψουν αυτές τις «επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες». Για την ακρίβεια η απόφαση από μόνη της υποτιμά τις ικανότητες τους .
    • Την τελευταία στιγμή χωρίς να ληφθεί καθόλου υπόψη ότι είχαν βγει τα προγράμματα εργασίας και οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει τις ζωές τους και θα έπρεπε ανατρέψουν όλο αυτό το προγραμματισμό. Τα συναισθήματα όλων αυτών των εργαζομένων «που βάζουν πλάτη και αξίζουν χειροκροτήματα » κατά τα λεγόμενα των κυβερνώντων νομίζουμε ότι είναι κατανοητά.

Μάλιστα το οξύμωρο της απόφασης αυτής είναι ότι χρησιμοποιείται Νοσηλεύτρια για διοικητικά καθήκοντα όταν το ίδιο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου στις 24/01/22 καταργεί θέσεις Διοικητικών για να δημιουργήσει θέσεις Νοσηλευτών!!!!

Όλη αυτή η τακτική διοίκησης του κου Σερασκέρη, το μόνο που μας κάνει να θέλουμε να φωνάξουμε είναι : “ΕΥΓΕ…”», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου»

 


AgrinioStories