ΕΣΜεσ: Συνάντηση με τη διοικητή του νοσοκομείου

Συνάντηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου (ΕΣΜεσ)
με τη διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με τη διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Ελένη Φιλιπποπούλου, με αντικείμενο τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο της πόλης μας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και οι αντιπρόεδροι Χρήστος Κοντούλας και Νίκος Ρήγας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα αιτήματα της διοίκησης του νοσοκομείου Μεσολογγίου προς το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυσή του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και την αναβάθμιση του εξοπλισμού του, προκειμένου η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου να συνδράμει από την πλευρά της για την ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων στο μέτρο του δυνατού.

Επιπλέον, η διοίκηση του Συλλόγου μας παρέδωσε στην κα. Φιλιππούλου κατάλογο με τις επιχειρήσεις – μέλη του, με στόχο τη διευκόλυνση της επικοινωνίας της διοίκησης του νοσοκομείου με καταστήματα της πόλης μας για την προμήθεια υλικών και προϊόντων όποτε το χρειαστεί.

Τέλος, μεταφέρθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου το έγγραφο αίτημα που είχε κοινοποιήσει στον Σύλλογο μας ο Σύλλογος Ρομά και Φίλων «Ελπίδα Αλληλεγγύης» για την επαναλειτουργία της παιδιατρικής κλινικής στο Μεσολόγγι. Η κα. Φιλιποππούλου ενημέρωσε ότι έχουν δρομολογηθεί αιτήματα για προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον ή κάποια παιδίατρο ώστε να καλυφθεί η θέση και να λειτουργήσει η κλινική.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ | ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

 


AgrinioStories