Τομεακή Επ. ΚΚΕ: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»

«Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό,
ισχυροποιώντας τη μόνη δύναμη
που παλεύει για τις ανάγκες του, για τη ζωή που μας αξίζει, το ΚΚΕ!»

  • Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, χαιρετίζει τους χιλιάδες λαού της πόλης του Μεσολογγίου και των γύρω περιοχών, που με μαχητικότητα έδωσαν απάντηση στα κυβερνητικά σχέδια της ΝΔ, για παραπέρα υποβάθμιση και κλείσιμο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Γιατροί, νοσηλευτές, υγειονομικοί, εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μικροεπαγγελματίες, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, νεολαίοι, ένωσαν τη φωνή τους και διατράνωσαν την απαίτησή τους για ουσιαστική αναβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος και Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους!

Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι ο λαός δεν μπορεί να περιμένει διάφορους «σωτήρες» να του λύσουν τα προβλήματα, πόσο μάλλον όταν αυτοί έχουν συμβάλλει διαχρονικά στη μετατροπή της Υγεία σε εμπόρευμα, στη δημιουργία των χρόνιων προβλημάτων και στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Όσο για τους όψιμους «αγωνιστές» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ή πρώην του ΠΑΣΟΚ), που ξαφνικά θυμήθηκαν το λαό και τους αγώνες του, τους λέμε ότι έχουν μεγάλο θράσος, καθώς έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση περιέκοψε κατά 45% (860 εκατ. ευρώ) την κρατική επιχορήγηση στα νοσοκομεία σε 4 χρόνια, ενέταξε στο ΕΣΥ το 1ο νοσοκομείο Ανώνυμη Εταιρεία, αυτό της Σαντορίνης, άφησε κλειστά τα νοσοκομεία που είχε κλείσει η ΝΔ, με το λουκέτο στο Νοσοκομείο Θώρακος στην Πάτρα, ένα άκρως απαραίτητο νοσοκομείο, όπως φάνηκε στην πανδημία, να έχει τη σφραγίδα της δικής του κυβέρνησης.

Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτήματα των χιλιάδων κατοίκων της περιοχής του Μεσολογγίου και όλου του νομού!

Το ΚΚΕ έδωσε και δίνει όλες τις δυνάμεις του, μέσα στη βουλή με ερωτήσεις, παρεμβάσεις, αναφορές, του Νίκου Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ στο νόμο, αλλά και έξω από αυτήν με τις οργανώσεις του, τα μέλη και στελέχη του, στα σωματεία, τους φορείς, των υγειονομικών, συνολικά των εργαζομένων, στηρίζοντας σταθερά τα δίκαια αιτήματά τους, όπως και τώρα!

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, ισχυροποιώντας τη μόνη δύναμη που παλεύει για τις ανάγκες του, για τη ζωή που μας αξίζει, το ΚΚΕ!

 


AgrinioStories