Και το ΠΑΣΟΚ για την παραίτηση Μιχαηλίδου

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
αναφορικά με τις παραιτήσεις ιατρών του ΕΣΥ,
κάνει αναφορά και στην παραίτηση
της διευθύντριας της ΜΕΘ Αγρινίου, κας Μιχαηλίδου

«Τις τελευταίες ημέρες παραιτήθηκαν η Διευθύντρια του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων του Γ. Ν. Πρέβεζας, Καλλιόπη Μιχελάκου και η Διευθύντρια της ΜΕΘ Αγρινίου Εύα Μιχαηλίδου, με αναγνωρισμένο επιστημονικό και κλινικό έργο και οι δύο», αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

«Oι αλλεπάλληλες παραιτήσεις γιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας από νευραλγικές θέσεις εκκωφαντικά υπογραμμίζουν τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας σε πολλές δομές του Ε.Σ.Υ., την πλήρη αδυναμία του Υπουργείου Υγείας να το στελεχώσει, ώστε οι εναπομείναντες γιατροί και νοσηλευτές να μπορούν να προσφέρουν στους ασθενείς το έργο για το οποίο έχουν τόσο επίπονα εκπαιδευτεί, καθώς και την πλήρη αποσάθρωση του δημόσιου συστήματος Υγείας από την ανυπαρξία συνεκτικής πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ημέρες παραιτήθηκαν η Διευθύντρια του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων του Γ. Ν. Πρέβεζας, Καλλιόπη Μιχελάκου και χτες η Διευθύντρια της ΜΕΘ Αγρινίου Εύα Μιχαηλίδου, με αναγνωρισμένο επιστημονικό και κλινικό έργο και οι δύο.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ως Τομέας Υγείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, την ανάγκη υλοποίησης άμεσων και μεσοπρόθεσμων μέτρων στήριξης του Ε.Σ.Υ. και των ανθρώπων του, βασισμένων στα ήδη καταγεγραμμένα ανά νομό στοιχεία υγείας του πληθυσμού.

Η ολιγωρία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύει την απόλυτη έλλειψη σχεδίου για την Υγεία με άμεσες και απώτερες δυσμενείς συνέπειες».

 

 


Οι ενυπόγραφες απόψεις που δημοσιεύουμε εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories