Αγρίνιο – Υπογραφή 2 συμβάσεων για δημοτικό φωτισμό

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την αναβάθμιση
και επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού
προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου
συνολικού προϋπολογισμού 700 χιλ. ευρώ

Συγκεκριμένα τα έργα  είναι : “Αρση επικινδυνότητας &αντικατάσταση εναέριων δικτύων (Β’ ΦΑΣΗ), (Λεπενού, Παναιτώλιοκ.λ.π.)», προϋπολογισμού 349.999,99 €.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών εναερίων δικτύων και Φωτιστικών Σωμάτων στους κεντρικούς δρόμους των  Κοινοτήτων Λεπενούς και Παναιτωλίου, την τοποθέτηση νέων  ιστών  φωτισμού ύψους και νέωνφωτιστικωνLED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και φωτεινότητας καθώς και αντικατάσταση των παλαιών ιστών στην κεντρική οδό της  Παραβόλας.

Η σύμβαση για την «Επέκταση  δικτύων Δημοτικού Φωτισμού &αποκατάσταση  / Αναβάθμιση παλαιών&κατεστραμμένων δικτύων ιστών φωτισμού 2022”,

προϋπολογισμού  350.000,00 €, προβλέπει  μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των ιστών και των Φωτιστικών Σωμάτων με  φωτιστικά LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, την κατασκευή νέου υπογείου Δικτύου και την τοποθέτησή νέων Φωτιστικών Σωμάτων στην οδό Αγ. Ιωάννη Ρηγανά στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, την κατασκευή νέου υπογείου δικτύου στην Τ.Κ. Νεάπολης.

«Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις  απαντάμε σε  όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου.

 

 


AgrinioStories