Ολοκληρωτική αγνόηση Νοσοκομείων Αιτωλ/νιας

Ολοκληρωτική αγνόηση
των Νοσοκομείων της Αιτ/νιας
στην προκήρυξη επικουρικών.

Στην πρόσφατη  προκήρυξη επικουρικών θέσεων Ιατρών για την 6η ΥΠΕ , αναφέρει σε ανακοίνωσή τουο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, γίναμε πάλι θεατές στο ίδιο έργο εκ μέρους της διοίκησηςτης 6ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας: επιδεικτική και ολοκληρωτική αγνόηση της Αιτωλοακαρνανίας στις προκηρύξεις.

Και συνεχίζει:

Για του λόγου το αληθές : Προκηρύχθηκαν 99 θέσεις για 18 διαφορετικά Νοσοκομεία και 17 Κέντρα Υγείας και για την Αιτωλοακαρνανία προορίζονται 2 θέσεις Γενικών Ιατρών για το Κέντρο Υγείας Κατούνας… Προφανώς , για τους διοικούντες δεν υπάρχουν κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και ας βγάζουν μάτι.. Η απλή ανάγνωση του καταλόγου των προκηρύξεων επίσης βγάζει μάτι.. για την ευνοϊκή μεταχείριση ορισμένων ιδρυμάτων.

Παρόλο που δε συμφωνούμε με το θέαμα των επικουρικών και επιμένουμε στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων, αναφέρει η τριμελής, αυτού του τύπου η επιδεικτική αγνόηση του ΓΝΜεσολογγίου όταν από τις 48 θέσεις του οργανισμού , είναι καλυμμένες μόνο οι 26 , όταν ο μοναδικός Ορθοπεδικός δεν ενισχύεται  παρά του ότι υπάρχει υποψήφιος , όταν η κενή θέση του Νευρολόγου δε ζητείται καν σαν επικουρικό, δείχνει ποιες είναι οι προθέσεις τους. 

Όσο και αν αρνούνται επισήμως την υποβάθμιση του ΓΝΜεσολογγίου, οι πράξεις μιλάνε  από μόνες τους.

 Αλήθεια σε ποιόν πρέπει να απευθυνθούμε για αυτή την ολοκληρωτική εγκατάλειψη? Στον κο Πλεύρη, στην κα Γκάγκα , στον κο Καρβέλη; Και οι διοικήσεις των Νοσοκομείων κα Φιλιπποπούλου και κος Σερασκέρης τι έχουν να πουν ;

Κόντρα στο πείσμα των διοικούντων εμείς θα επιμείνουμε στην ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης του ΓΝΜεσολογγίου, για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

 

ΥΓ:  Αν αυτή είναι η τύχη του Νοσοκομείου στα επικουρικά δε θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα γίνει στις μόνιμες θέσεις.

Η Τριμελής του ΓΝΜ

 


AgrinioStories