Ο Κουτσούμπας κάνει ατσούμπαλες καρδούλες

Ο Κουτσούμπας κάνει ατσούμπαλες καρδούλες
Κοροϊδεύει την Αγία Βυζαρού,
την μεγάλη του γένους καντηλανάφτισσα,
τη μούσα ποιητών του εβδομήντα
που πρόδωσαν τον παιγνιολάγνο βαρουφάκη
για να πλεύσουν εις τα βαθειά ντεκολτέ,
να μυρίσουν μακεδονία, αγάπη και φραπελιά.

Ίσως τα απόνερα της συνείδησης που συγχωνεύει το εφήμερο με το διαρκές, με γοητεύουν τόσο όσο, αντί για τις κλάψες, αντί για το χάιδεμα στις παρελθούσες ήττες, φανερώνοντας έναν μάστορα χωρίς έργο, έναν καβλιάρη. Εcrivain manque, genie manque.

Α! τον κακόμοιρο νεκρό στην ακρογιαλιά, τους νεκρούς της ταχυδρομικής σάλπιγγας, τους άταφους, τους υψηλά ιστάμενους νεκροθάφτες, τους καταβροχθιστές, τα ελληνάκια, τους σημαιοφόρους που ονειρεύονται γαλανόλευκα μουνόπανα, τους πωλητές τάπερ που εγίναν αρχηγοί κόμματος, αρχηγοί κράτους, αρχηγοί βαλκάνιων νταβατζήδων εφοπλιστών.

Ντρέπομαι τον αιώνα μου που είναι τόσο ψυχαγωγικός, τόσο σκατόψυχος, τόσο γερανόμορφος και τόσο βαβελικός.

20.06.23: Όλοι πληρώνουν αδρά για να καταλήξουν στο βυθό της θάλασσας.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ με το τουριστικό υποβρύχιο που έχει εξαφανιστεί από την Κυριακή στα ανοικτά των νοτιοανατολικών ακτών του Καναδά με πέντε επιβαίνοντες οι οποίοι θα επισκέπτονταν το ναυάγιο του Τιτανικού καθώς όπως έγινε γνωστό εκτός από τους τρεις ήδη γνωστούς επιβαίνοντες σε αυτό, στο σκάφος βρίσκονταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Πακιστάν, ο 48χρονος Σαχζάντα Νταούντ και ο 19χρονος γιος του Σουλεϊμάν.

Τα ναυάγια κρύβουν θησαυρούς.

40 μίλια έξω απ’ την Πύλο 747 άτομα εκ των οποίων τα 560 Πακιστανοί υπήκοοι, σκλάβοι Ευρωπαίων διακινητών.

Το φορτίο παρακολουθείται από τη φρόντεξ και το ελληνικό λιμενικό, στο πλοίο επικρατούσε «στρατιωτικός νόμος», τους φέρονταν σκληρά, ενώ οι διασωθέντες λένε ότι ένας εκ των διακινητών κυκλοφορούσε με ένα ξύλο και χτυπούσε τους μετανάστες όταν αυτοί αντιδρούσαν για τις απάνθρωπες συνθήκες. Όπως είπαν, ακόμη και για λίγο νερό, έπρεπε να πληρώσουν έξτρα.

Ο μεγιστάνας Πακιστανός μαζί με το γιό του κατέβηκαν στην άβυσσο του Τιτανικού, μάλλον δεν γνώριζαν για το άλλο ναυάγιο, το φρέσκο με τους 560 συμπατριώτες τους που δεν ήταν μεγιστάνες αλλά σκλάβοι του μαχαραγιά, κρέας για τα ελληνόφωνα ψάρια, εργαλείο συναλλαγής μεταξύ μικροαστών που θέλουν να πάρουν την εξουσία.

Δεξιοί όλοι, προγραμματισμένοι να αποδίδουν δικαιοσύνη, να σταθμίζουν τα συμφέροντα, να βγάζουν σέλφι με νεκρά παιδάκια, να λένε την βιασμένη σεξεργάτρια, πολωνικό πουτανάκι, κνησμό της αντρικής στέρησης, σπαλομπριζόλα της πατριαρχίας.

Δεξιοί όλοι, πατόκορφα υποκρινόμενοι τους καλούς.

21.06.23: Ο Κουτσούμπας κάνει ατσούμπαλες καρδούλες. Κοροϊδεύει την Αγία Βυζαρού, την μεγάλη του γένους καντηλανάφτισσα, τη μούσα ποιητών του εβδομήντα που πρόδωσαν τον παιγνιολάγνο βαρουφάκη για να πλεύσουν εις τα βαθειά ντεκολτέ, να μυρίσουν μακεδονία, αγάπη και φραπελιά.

Ποδόσφαιρο, σήριαλ, εκκλησία, κόμμα, αυτοβελτίωση, ασφάλεια, ούριος άνεμος για επενδύσεις.

Οι συριζαίοι νεκροζώντανοι πετάνε πέτρες στους κουκουέ. Δες μανούλα που κατάντησε το κίνημα. Γιατί πολέμησες στις καταβόθρες καθαρίστρια, σκουπιδατζού.

Οι συριζαίοι λένε λένιν τρότσκι μάρξ αλλά στάλιν τζιζ. Τζίζους κράις. Έχουν μαγαζιά, οικογένειες, αριστερό άλλοθι, φοβούνται τον ατσάλινο μύστακα του Βησσαριόνοβιτς του βυσσοδομιστή, φοβούνται τα γκέι πράιντ στην Κολιμά.

Αρχίζουν οι καύσωνες. Οι βραχείες λίστες του αναγκνόστι, του μπουκ πρες, της άθενς βόιζ, ο μπλέ ήλιος, η καυτή πατάτα, ο γυμνός κώλος, ο φιλελέ βρυξελιώτης απ’ το κορδελιό, οι διανοούμενοι που συνέρχονται απ’ τις έγνοιες των ναυαγίων.

 

[Σημειώσεις και Ημερολόγια] Του Αντώνη Αντωνάκου

Τα ενυπόγραφα κείμενα που ανθολογούμε από το FB εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories