30 Ιανουαρίου 2023

Nέος βανδαλισμός στο Υπαίθριο του Αιτωλικού

Nέος βανδαλισμός
στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιτωλικού
«Nιώθουμε ακόμα μια φορά απαξιωμένοι
ως πολίτες αυτού του τόπου»

«Σήμερα το μεσημέρι», αναφέρει σε χθεσινή του ανάρτηση o Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό», «διαπιστώθηκε από μέλος του Συλλόγου μας ένας νέος βανδαλισμός στο Υπαίθριο Θέατρο του Αιτωλικού.

»Από τις εικόνες που ακολουθούν όλοι μπορούμε να συμπεράνουμε την εξέλιξη του βανδαλισμού αυτού.

»Τα μέλη του ΔΣ επικοινώνησαν και ενημέρωσαν την Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας κα. Κ. Μαντζή καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Μασαούτη, ο οποίος επιμελήθηκε αμέσως του θέματος έτσι ώστε να γίνει άμεσα (αύριο απ’ ότι μας ενημέρωσε) η επιδιόρθωση έτσι ώστε να προλάβουμε το “κακό”.

»Παράλληλα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού για τον εν λόγο βανδαλισμό. Δυστυχώς εκ μέρους τους η απάντηση ήταν αποκαρδιωτική, εφοσον δεν υπάρχει το δυναμικό για περιπολίες. Παρόλ’ αυτά ο υπάλληλος του Αστυνομικού Τμήματος μας ενημέρωσε ότι θα προωθήσει το συμβάν.

»Μετά από όλες τις προσπάθειες που προηγήθηκαν το καλοκαίρι για την αποκατάσταση του Υπαίθριου Θεάτρου με τη σημαντική συμβολή της Δημοτικής Αρχής, νιώθουμε ακόμα μια φορά απαξιωμένοι ως πολίτες αυτού του τόπου.

»Σκοπός της ανάρτησης όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι να ρίξουμε ευθύνες από το πληκτρολόγιο μας, αλλά να καλέσουμε όσους συμπολίτες μας κυκλοφορούν τις μεταμεσονύχτιες ώρες (είτε λόγω βόλτας, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), να περάσουν μια “βόλτα” από εκεί έτσι ώστε να αποφευχθεί το “κακό” έως αύριο που θα γίνει η αποκατάσταση του.

»Άλλη λύση δυστυχώς δε βρίσκουμε αυτή τη στιγμή. Μόνο ελπίδα να μη γίνει το χειρότερο.

Σας ευχαριστούμε
Εκ του ΔΣ»

 


AgrinioStories