Νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου

Πρόσκληση σε δημόσια
συμμετοχική διαβούλευση
για τη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης
του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σας προσκαλεί την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00, στη δημόσια συμμετοχική διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτεςνα συζητήσουν και να εκφράσουν ιδέες και προτάσεις για υποδομές, υπηρεσίες κ.α., που θαεπιθυμούσαν να ενταχθούν στη νέα στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου.

Η συμμετοχική διαβούλευση θα διαρκέσει από τις 17:00 έως τις 20:00 και θα διεξαχθεί με τηνυποστήριξη ομάδας συντονιστών και με χρήση συμμετοχικών εργαλείων, με σκοπό ναδημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε οι πολίτες να διαβουλευθούν παίρνοντας έτσι μέρος ενεργά σε σημαντικές αποφάσεις του Δήμου που τους αφορούν άμεσα.

Όσοι/ες από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ΕΔΩ ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 26313-63308 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00) έως και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της συμμετοχικής διαβούλευσης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Σας περιμένουμε την Κυριακή 31/03 στις 17:00, ώστε να συζητήσουμε και να συνδημιουργήσουμε τη στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας!

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Μεσολόγγι