Νέα Αριστερά: «Να τελειώνουμε με το θέατρο»

«Να τελειώνουμε με το θέατρο
του έκπληκτου ηγεμόνα»,
αναφέρει το γραφείο τύπου της Νέας Αριστεράς

«Μετά τον πληθωρισμό της απληστίας
η κυβέρνηση ανακάλυψε το «τέρας της ακρίβειας»

 

Η χώρα χρειάζεται άμεσα μέτρα
απέναντι στις αθέμιτες πρακτικές
που οδηγούν σε συνεχείς ανατιμήσεις

 

«Να τελειώνουμε με το θέατρο του έκπληκτου ηγεμόνα, αναφέρει το γραφείο τύπου της Νέας Αριστεράς αναφορικά με την ακρίβεια και τις άκρως επικοινωνιακές αναφορές του πρωθυπουργού σε αυτή, καλώντας τον κ.Μητσοτάκη να προβεί σε άμεσες λύσεις.

Με ένα άκρως καυστικό σχόλιο, επέλεξε το γράφειου τύπου της Νέας Αριστεράς να καταδείξει την «αναποτελεσματική» κυβερνητική στρατηγική διαχείριση της ακρίβειας και να προτάξει τις άμεσες όσο και επιβεβλημένες πολιτικές.

«Ο κ. Μητσοτάκης πριν μερικές μέρες ανακάλυψε τον πληθωρισμό της απληστίας. Σήμερα το «τέρας της ακρίβειας». Φανταζόμαστε την επόμενη εβδομάδα θα μας αποκαλύψει αυτό που ξέρουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες: ότι η κυβέρνησή του επιδότησε την ακρίβεια και έθρεψε τον πληθωρισμό της απληστίας» αναφέρεται στο σχόλιο του νεοσύστατου πολιτικού φορέα.

Να τελειώνουμε με το θέατρο του έκπληκτου ηγεμόνα

Η χώρα χρειάζεται άμεσα μέτρα απέναντι στις αθέμιτες πρακτικές που οδηγούν σε συνεχείς ανατιμήσεις.

Σύγκρουση με τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια, κρατική παρέμβαση για μείωση των έμμεσων φόρων, αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, φορολόγηση του προκλητικού υπερπλουτισμού των μεγάλων επιχειρήσεων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Αριστεράς.

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Ειδήσεις