Μουσικός Σύλλογος «Ορφέας» | 8/5 | «Λες και ήταν χθες…»


...

| Μουσικός Σύλλογος «Ορφέας» |

«Λες και ήταν χθες…»

| Mουσικός περίπατος μνήμης στα αρχοντικά του Αγρινίου
Οι κανταδόροι του «Ορφέα» ζωντανεύουν τις γειτονιές της πόλης
σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη, την παράδοση και τον Ηλία Κωτσαρέλη |


Mία νύχτα γεμάτη μουσική και τις εικόνες μιας άλλης εποχής, μέσα από τον ξεχωριστό μουσικό περίπατο «Λες και ήταν χθες….», που παρουσιάζει ο Μουσικός Σύλλογος «Ορφέας» την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026, στις 9:00 μ.μ.

Οι κανταδόροι του συλλόγου θα διασχίσουν γειτονιές και ιστορικά σημεία της πόλης, μετατρέποντας τους δρόμους και τα παλιά αρχοντικά σε μια ζωντανή σκηνή μνήμης και πολιτισμού. Μελωδίες, καντάδες και τραγούδια που συνδέθηκαν με το παλιό Αγρίνιο θα συνοδεύσουν μια βραδιά νοσταλγίας και συλλογικής αναφοράς στην τοπική παράδοση.

 

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Κωτσαρέλη, τιμώντας την παρουσία και την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Ταυτότητα εκδήλωσης

  • Διοργάνωση: Μουσικός Σύλλογος «Ορφέας»
  • Ημερομηνία: Παρασκευή 8 Μαΐου 2026
  • Τίτλος: «Λες και ήταν χθες….»
  • Χαρακτήρας: Μουσικός περίπατος – πολιτιστική εκδήλωση
  • Χώρος: Γειτονιές και ιστορικά σημεία του Αγρινίου
  • Διεύθυνση: Αγρίνιο
  • Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *