Η «Metal Union» για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για ακόμη μια χρονιά,
η Λέσχη Φίλων Hard Rock & Heavy Metal Μουσικής
«Metal Union» ξεκινά μια προσπάθεια υποστήριξης
ενός φιλανθρωπικού φορέα, το Χαμόγελο του Παιδιού

 • Ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων
  Hard Rock & Heavy Metal Μουσικής «Metal Union»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις», αναφέρει η Λέσχη Φίλων Hard Rock & Heavy Metal Μουσικής «Metal Union» σε ανακοίνωσή της για την συγκέντρωση βοήθειας της Δομής «Χαμόγελο του παιδιού». «Έχει προσφέρει», συνεχίζει, «στέγη σε πολλά παιδιά τα οποία αντιμετώπισαν δυσκολίες στα πρώτα βήματα της ζωής τους δίνοντας μια ζεστή αγκαλιά εκεί που χρειάζεται περισσότερο: σε μια ευαίσθητη ψυχή.

»Όλοι μας βιώνουμε τις δυσκολίες του σήμερα. Ακρίβεια, ανασφάλεια για το μέλλον, άγχος. Μπορούμε όλοι να φανταστούμε πόσο χειρότερα είναι αυτά τα αισθήματα για τα παιδιά που σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από την καλοσύνη άλλων για να προχωρήσουν, να ξεφύγουν από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την αρχή της ζωής τους.

»Εμείς, σαν Λέσχη Metal Union, θα κάνουμε ότι μπορούμε και φέτος για να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια τους. Γνωρίζουμε πως κάθε τι που έχουν φτιάξει οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά όταν κάτι γίνεται για το ΠΑΙΔΙ, δεν μπορεί παρά να είναι καλό.

»Η μεγαλύτερη μας δύναμη σε όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν άλλη παρά πρώτα από όλα από τους συμπολίτες μας της πόλης του Αγρινίου, αλλά και τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Λίγο ή πολύ, ο καθένας από το μετερίζι του, όλοι μαζί έχουμε κάνει πράξη αυτό που για εμάς, τους «ροκάδες» και τους «μεταλλάδες» υπήρξε πάντοτε η κινητήριος δύναμη μας: την αγάπη και την προστασία προς τον αδύναμο, όποιος κι αν είναι αυτός.

»Και φέτος λοιπόν, ζητάμε την βοήθεια σας για να καταφέρουμε να μεταδώσουμε λίγο από αυτό το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Οι ανάγκες που έχει το Χαμόγελο του Παιδιού είναι οι κάτωθι:

 • Τρόφιμα: τα πάντα, από ζυμαρικά, όσπρια κλπ
 • Είδη ψυγείου/κατάψυξης: τα πάντα (πχ βιτάμ, μπέικον, ζαμπόν/τυρί, φέτα, κρέμα γάλακτος, κατεψυγμένα τρόφιμα τύπου αρακάς, φασολάκια κλπ).
 • Λάδι: σε τενεκέ
 • Γλυκίσματα για τα παιδιά (μελομακάρονα, κρουασάν κλπ)
 • Ρούχα: για παιδιά από 5-16 ετών, σε καλή κατάσταση. ΟΧΙ εσώρουχα ή παπούτσια
 • Παιχνίδια ή παιδικά/εφηβικά βιβλία, για τις ίδιες ηλικίες
 • Γραφική ύλη (κόλλες Α4, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, μολύβια κλπ)
 • Είδη υγιεινής (χαρτί, χειροπετσέτες, σερβιέτες κλπ).
 • Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται στον χώρο της Λέσχης MetalUnion, έπειτα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο συντονισμού.
 • Σε περίπτωση που κάποιος/α επιθυμεί να κάνει χρηματική δωρεά, η Λέσχη θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την αγορά τροφίμων.

Τα προϊόνταθα συλλέγονται μέχρι και 22/12/2022.

Η παράδοση τους θα γίνει την 23/12/2022.

Θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου, με ιδιαίτερη ευχαριστία σε επιχειρήσεις και μεμονωμένους συμπολίτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια μας με κάποια σημαντική χορηγία.

Είμαστε βέβαιοι πως σε αυτήν την προσπάθεια θα είστε και πάλι μαζί μας!

Εκ μέρους του ΔΣ της MetalUnion

Υπεύθυνος Συντονισμού, Καλαντζής Θανάσης (τηλ. 6976189956

 


AgrinioStorie