Μεσολόγι – Επισκευάζεται το διοικητήριο

Επισκευάζεται και αναβαθμίζεται
το διοικητήριο του νομού,
που στεγάζεται το σύνολο σχεδόν
των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στηνγ επισκευή και αναβάθμιση του κτιρίου, που στεγάζεται το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγι, στοχεύουν οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου και συζήτησαν τόσο για την πορεία των εργασιών του Διοικητηρίου της ΠΔΕ, όσο και για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης τους.

Οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι προϋπολογισμού 330.000 ευρώ και αποτελούν την πρώτη φάση του έργου, καθώς εστιάζουν σε επείγοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην κεραμοσκεπή του κτιρίου και τις εξωτερικές επιφάνειες που φέρουν εμφανή σημεία φθοράς (π.χ. αποκατάσταση των τοιχωμάτων και βάψιμο). Παράλληλα θα γίνει ανακατασκευή του εξωτερικού συστήματος απορροής βρόχινου ύδατος.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Μαυρομμάτης αναφέρει: «Νέα Χρονιά, ευκαιρία για περισσότερα έργα και αρχή από το σπίτι Μας. Το εμβληματικό κτίριο του Διοικητηρίου αλλάζει όψη. Εκσυγχρονίζεται, αναβαθμίζεται, ομορφαίνει! Συζητήσαμε με τον Ανάδοχο του Έργου για την πορεία υλοποίησης των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Κυρίως όμως συζητήσαμε για την σημασία αυτής της παρέμβασης καθώς η καρδιά της Περιφέρειας στην Πρωτεύουσα του Νομού χτυπάει εδώ! Καιρός ήταν λοιπόν να αλλάξει το κτίριο μας και να γίνει περισσότερο λειτουργικό, περισσότερο φιλικό προς τους επισκέπτες και κυρίως περισσότερο “σπίτι” για όλους όσοι εργαζόμαστε καθημερινά εδώ.»

 


AgrinioStories