Μεσολόγγι – Λευτέρης Σαπλαούρας: «Νεα Εποχή – Νεα Αρχή»

Την υποψηφιότητά του
για το δήμο Μεσολογγίου,
με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ»,
ανακοίνωσε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα
ο πολιτικός μηχανικός, Λευτέρης Σιαπλαούρας

 

 

«Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά το αμέριστο ενδιαφέρον μου, για τον τόπο. Γεννήθηκα, Ζω και εργάζομαι εδώ για περισσότερο από 20 χρόνια με τη σύζυγό μου και τα τρία μας παιδιά.

Αποφάσισα να κατέβω στον εκλογικό στίβο, να ασχοληθώ με τα κοινά όχι από προσωπική φιλοδοξία αλλά από την ανάγκη να βοηθήσω στην ανάπτυξη της περιοχής μας, που είναι το πρωτεύον ζήτημα, για όλους, όσοι επιδιώκουμε τη δημιουργία μιας νέας πορείας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Στόχος, είναι η αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων του τόπου μας, η ανάδειξη του ιστορικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντολογικού πλούτου, με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε δημοτικής ενότητας, με προτάσεις και με καινοτόμες ιδέες.

Φίλες και φίλοι

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω, τους περισσότερους με τα μικρά σας ονόματα.

Ζητώ από όλους τους ενεργούς πολίτες του δήμου να κινητοποιηθούν μαζί μας, για να βγάλουμε τον τόπο από την αδράνεια, την εσωστρέφεια, την αδιαφάνεια, τα ευχολόγια, τις στείρες αντεγκλίσεις, τις προκαταλήψεις, τους αποκλεισμούς και όλες τις παθογένειες που μας ταλαιπωρούν.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μαζί με μία ομάδα νέων, άφθαρτων αλλά και έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών, θα είμαι Επικεφαλής Υποψήφιος Δήμαρχος με το Δημοτικό Συνδυασμό ” Νέα εποχή- Νέα αρχή” και με σύνθημα “Δύναμη Ευθύνης” .

Το όνομα του Συνδυασμού μας σηματοδοτεί την ανάγκη της ύπαρξης Νέας αρχής στη Νέα εποχή που ξημερώνει και στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Το σύνθημά μας Δύναμη Ευθύνης δηλώνει το στόχο -Οδηγό, στην πορεία της Νέας Δημοτικής Αρχής.

Το θεσμό αυτόν, από τη θέση του Δημάρχου θέλω να τον υπηρετήσω γιατί πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται Δήμαρχο με γνώση, όραμα, εμπειρία, διασυνδέσεις, όρεξη για δημιουργία και όχι Επαγγελματία Πολιτικό.

Χρειάζεται μία νέα Δημοτική Αρχή, που θα θέτει στο κέντρο της πολιτικής της τον άνθρωπο.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Ψηφοδέλτιο Νίκης καθώς και οι πρώτες Προτεραιότητες και Δεσμεύσεις του συνδυασμού μας θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όλοι μαζί για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα,
να δώσουμε μία νέα πνοή στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, στην ευημερία.

Όλοι μαζί για να κάνουμε το Δήμο μας Δήμο πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση !

Ζητώ την ψήφο σας για να περάσουμε μπροστά,
πρώτοι στις νέες προκλήσεις του μέλλοντος.

Για εμάς και τα παιδιά μας
Σας ευχαριστώ»

 


AgrinioStories