Μαρία Παφλιωτέλλη – Τσούτσου | Bαθύ αποτύπωμα στην κοινωνική φροντίδα


...

|ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου |

Μαρία Παφλιωτέλλη – Τσούτσου:
βαθύ αποτύπωμα στην κοινωνική φροντίδα

| Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αποχαιρετά τη Μαρία Παφλιωτέλλη-Τσούτσου,
ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» |


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη Μαρία Παφλιωτέλλη-Τσούτσου, τη γυναίκα που συνέδεσε το όνομά της με την υποστήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση και τον αγώνα για ισότητα, αξιοπρέπεια και κοινωνική ένταξη. Με δεκαετίες προσφοράς και ακούραστης δράσης, άφησε πίσω της ένα έργο που ξεπέρασε τα όρια ενός ιδρύματος και σημάδεψε ολόκληρη την κοινωνία του Αγρινίου, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την αλληλεγγύη και την κοινωνική ευθύνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της ιδρύτριας και επίτιμης προέδρου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» Μαρίας Παφλιωτέλλη-Τσούτσου , μιας προσωπικότητας που αφιέρωσε τη ζωή και το έργο της στην υποστήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση και στην προάσπιση της αξιοπρέπειας, της ισότητας και της κοινωνικής τους ένταξης.

Η πολυετής προσφορά της υπήρξε πολύτιμη και καθοριστική. Με αφοσίωση, ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης εργάστηκε ακούραστα για τη βελτίωση των συνθηκών φροντίδας και αποκατάστασης των παιδιών, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα τόσο στο Εργαστήρι όσο και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Η παρουσία της αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την πόλη, ενώ το έργο και το ήθος της ενέπνευσαν συνεργάτες, οικογένειες και πολίτες. Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της θα συνεχίσει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπιάς και κοινωνικής ευθύνης.

Εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά της, τους οικείους της, καθώς και προς όλα τα μέλη της διοίκησης και του προσωπικού του Εργαστηρίου. Συμμεριζόμαστε το πένθος σας και τιμούμε με σεβασμό τη μνήμη μιας γυναίκας που υπηρέτησε με αυταπάρνηση έναν τόσο σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Ας είναι η μνήμη της αιώνια.

Για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου,

Η Πρόεδρος Τοπικής Εφορίας
Κολοβού Λαμπρινή

————————————————————
Οι ανακοινώσεις  που δημοσιεύουμε στη στήλη αυτή
προωθούν δράσεις και απόψεις των συντακτών τους,

χωρίς να συμπίπτουν απαραίτητα με τις απόψεις και τις επιλογές μας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *