Κλειστά τα σχολεία Παρασκευή (19/5) και Δευτέρα (22/5)

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλης της χώρας
την Παρασκευή 19/5 και Δευτέρα 22/5

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλης της χώρας την Παρασκευή 19 και Δευτέρα 22 Μαΐου, για τις εθνικές εκλογές 2023 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου. Η απόφαση εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Λειτουργία σχολικών μονάδων» για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων πριν και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των εκλογικών κέντρων, καθώς και τη μετακίνηση των εκλογέων στις περιφέρειες στις οποίες ψηφίζουν.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων, που έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις εκλογές  2023. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας»

Παράλληλα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου, ολοκληρώνεται η διδασκαλία των μαθημάτων για τους μαθητές του Λυκείου, ενώ από την Τρίτη 23 Μαΐου ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

 


AgrinioStories