Η Κατερίνα Λιβιτσάνου Ντάνου, σε Θέρμο και Λευκάδα

«Οι δραπέτες της καθημερινότητας»
και «Ο άνθρωπος που μιλούσε με τον ήλιο»,
της Κατερίνας Λιβιτσάνου Ντάνου, σε Λευκάδα και Θέρμο.

Παρουσίαση Λευκάδας

Στις 8 το βράδυ μέρα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, μετά από αναβολή λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, έγινε τελικά η παρουσίαση των βιβλίων «Οι δραπέτες της καθημερινότητας» (διηγήματα) και «Ο άνθρωπος που μιλούσε με τον ήλιο» (Ποίηση) της Κατερίνας Λιβιτσάνου Ντάνου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Βακχικόν».

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός με επιτυχία , σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας, με την παρουσία αρχών της Λευκάδας και πολλών φίλων του βιβλίου και της συγγραφέως! Παραβρέθηκαν : ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός, η έφορος πινακοθηκών Φρόσω Φίλιππα, ο πρώην Δήμαρχος Σφακιωτών Γιώργος Κούρτης, ο πρώην αντιπρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Σπύρος Αρβανίτης.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, με άψογο συντονισμό από τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ιουστίνη Φραγκούλη, ενώ για τα βιβλία μίλησαν η δρ Βιβή Κοψιδά Βρεττού και η φιλόλογος Ελένη Ζαμπάρα Τζωρτζοπούλου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς και η πρόεδρος του συλλόγου ΦΩΤΕΙΝΟΣ Γεωργία Παπαδοπούλου.

Δύο βιβλία της Κατερίνας Λιβιτσάνου Ντάνου παρουσιάστηκαν σε Λευκάδα και Θέρμο

Διαβάστηκαν αποσπάσματα από τα βιβλία, η Κατερίνα Λιβιτσάνου απάντησε σε ερωτήσεις και ευχαρίστησε το κοινό που την τίμησε με την παρουσία του. Ήταν μια εκδήλωση με πολλή αγάπη και άρωμα Λευκάδας!

Δύο βιβλία της Κατερίνας Λιβιτσάνου Ντάνου παρουσιάστηκαν σε Λευκάδα και Θέρμο

Παρουσίαση Θέρμου

Σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στην πλατεία Νικολίτσα στο Θέρμο, τα ίδια βιβλία της Κατερίνας Λιβιτσάνου Ντάνου παρουσιάστηκαν στις 19 Αυγούστου και καθήλωσαν το κοινό που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον! Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, που μίλησε με συγκίνηση για τη δημιουργό, μια και ήταν καθηγήτριά του στα γυμνασιακά του χρόνια.

 

 

Συντόνισε η εκπαιδευτικός και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου Σοφία Αγνίδη, η οποία διάβασε την ομιλία της Ελένης Χωρεάνθη Τσικριτέα για το βιβλίο Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Η φιλόλογος Ελένη Ζαμπάρα Τζωρτζοπούλου μίλησε για το βιβλίο «Οι δραπέτες της καθημερινότητας» και συζήτησε με την Κατερίνα Λιβιτσάνου , η οποία αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της εκπαιδευτικής της καριέρας από το Θέρμο και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας απένειμε τιμητική πλακέτα του Δήμου Θέρμου στις Ελένη Χωρεάνθη, Κατερίνα Λιβιτσάνου Ντάνου και Ελένη Ζαμπάρα Τζωρτζοπούλου. Ήταν μια όμορφη βραδιά του Αυγούστου, γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία!

 


AgrinioStories