Ευχαριστήριο του προέδρου Κοινότητας Σταμνάς

Ευχαριστήριο του προέδρου Κοινότητας Σταμνάς για τη συμμέτοχη

Προς τους κατοίκους της Σταμνάς απευθύνθηκε με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Κοινότητας, για να εκφράσει τις ευχαριστίες του, σε όσους με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στην υλοποίηση των γυρισμάτων της εκπομπής «Κυριακή Στο Χωριό Ξανά» που πραγαματοποιήθηκαν στο χωριό τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

Αγαπητοί χωριανοί

Το κοινοτικό συμβούλιο νοιώθει τη ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το τμήμα πολιτισμού και τον συγχωριανό μας Θανάση Μαυρομμάτη για την χρηματοδότηση του συνεργείου της ΕΤ3 (διανυκτερεύσεις, σίτιση και την ορχήστρα) για την εκπομπή Κυριακή Στο Χωριό Ξανά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους του χωριού μας για την πλούσια προσφορά τους στα φαγητά και την παρουσίαση τους, για την συμμετοχή τους σε όλα τα γυρίσματα.

Την παρουσία του συλλόγου γυναικών με το χορευτικό και την χορωδία και την παρουσία του χορευτικού της παραλίας μας με την άψογη παρουσία του και την βοήθεια που πρόσφερε σε στολές από την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Δεν θα μπορούσαμε να μη ευχαριστήσουμε την οικογένεια Τσιλιπάνου που διέθεσε την αίθουσα τον εξοπλισμό τους και φαγητά αφιλοκερδώς, διότι η ημέρα ήταν βροχερή και υπήρχε κίνδυνος να ακυρωθεί η εκπομπή.

Για όποιες παρατυπίες έγιναν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων την ευθύνη έχει η παραγωγή και η σκηνοθεσία.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου
Δημήτριος Μπούρος Αλκ»